SHIB
Shiba Inu

Crypto whales verplaatsen massaal Shiba Inu van exchanges

Shiba Inu (SHIB) heeft sinds de laatste correctie zware tijden doorgemaakt. De memecoin is sinds de lokale piek in maart van dit jaar met ongeveer 62,5% gedaald. Op het moment van schrijven is de koers van de digitale munt slechts $0,0000165.

Er lijkt echter een mogelijke trendommekeer in zicht. Blockchain-analyseplatform Santiment heeft namelijk geconstateerd dat verschillende Shiba Inu-whales massaal hun tokens van exchanges halen, zo blijkt uit hun recente post op X. Dit zou een positief teken kunnen zijn en mogelijk leiden tot langetermijngroei van de digitale munt.

6,57 biljoen SHIB naar niet-exchange adressen

De whales zijn onderverdeeld in twee categorieën: de 150 grootste whale wallets op exchanges en de grootste whale wallets die zich buiten exchanges bevinden. Volgens data van Santiment hebben de top 150 exchange wallets hun voorraad recentelijk met 5,53 biljoen tokens verminderd. Tegelijkertijd hebben niet-exchange whales hun voorraad aanzienlijk verhoogd, met 6,57 biljoen Shiba Inu tokens.

Het feit dat niet-exchange whales deze tokens hebben opgenomen, suggereert dat deze investeerders optimistisch zijn over de toekomstperspectieven van de memecoin. Dit wijst erop dat ze van plan zijn hun munten voor een langere periode vast te houden. Munten op exchanges worden vaak sneller verhandeld, terwijl munten in privé-wallets minder toegankelijk zijn voor snelle transacties.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu: Wat september voor de koers kan betekenen
Shiba Inu komt deze week met een groot aantal belangrijke updates 
Shiba inu heeft grootse plannen, wil ‘DAO’ lanceren
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?