Nieuws

Cryptocurrency heeft Entrepreneurs en projecten nodig om te groeienVolgens de CEO van crypto exchange Binance beschouwt hij Exchange Traded Funds (ETF’s) niet als de kern van de groei in de sector. Maar wat is dat dan wel? Lees dat en meer in dit artikel.


Bitcoin ETF

Nu de Bitcoin ETF op weg is, groeit de cryptocurrency sector volgens Changpeng Zhao (CZ), de CEO van Binance, met of zonder dit initiatief. Volgens hem zijn er meer ondernemers en echte projecten nodig om de sector door te laten groeien.


Lanceringsproblemen

De ETF van Bitcoin heeft helaas nog wat lanceringsproblemen. Zo heeft de aanvrager van de ETF, de Chicaco Board Options Exchange, een nieuwe aanvraag ingediend met wat kleine aanpassingen aan het originele idee. Volgens vele kan dit één van de mogelijkheden zijn van de lage prijzen op de cryptocurrency markt op dit moment.Ripple (XRP) interessant voor Binance

Binance is op dit moment geïnteresseerd om Ripple (XRP) als partner toe te voegen. Dit door het xRapid-systeem van het bedrijf. Hiernaast is de exchange van mening dat Amazon een eigen altcoin in de toekomst verplicht is om uit te geven. Hoe deze precies vorm gaat krijgen en of dit plan überhaupt door gaat is nog onbekend.