Cryptocurrency

Cryptocurrency

Cryptocurrency YouTuber verhuist naar Saipan om aan tirannie te ontsnappen

Crypto YouTuber Vin Armani is met zijn gezin verhuist naar Saipan, een klein eiland in de Stille Oceaan. Dit om de wereldwijde pandemie te bestrijden en om te ontsnappen aan de ’totalitaire tirannie’ die hij voorspelde.


Niet populair

De YouTuber was naar eigen zeggen niet populair in zijn oude woonomgeving, Californië in de Verenigde Staten (VS). Zo gaf hij zelf aan dat hij een ongewenst persoon was in de ogen van een aantal vijanden. Naar eigen zeggen zou hij dan ook ‘verdwijnen’ als hij in Californië was gebleven.


COVID-19-Uitbraak

Armani gelooft erin dat de autoriteiten de COVID-19-uitbraak inzetten als een soort rookgordijn om autoritaire maatregelen op te leggen. Alhoewel dit zeker geen populaire mening is, wordt deze wel door meerdere personen gedeeld.

Toen bleek dat de pandemie echt uitgebroken was, begon Armani via het sociale netwerk Twitter voorspellingen te doen. Deze bleken tevens redelijk goed te kloppen.


Verhuisd naar Saipan

De Crypto YouTuber heeft zijn vrouw en kinderen in april naar Saipan gebracht, wat eigendom is van de Verenigde Staten. Dit was net voordat de reisrestricties waren opgelegd. Saipan is geen enorm groot eiland, er wonen namelijk circa 52.000 mensen op het eiland.

Volgens Armani zelf is zijn betrokkenheid in cryptocurrency een belangrijke factor geweest bij het gehele verhuisproces. Volgens hem had hij 2 keuzes: stil zijn en niks zeggen of verhuizen of verhuizen naar bijvoorbeeld Saipan; een gebied zonder IRS of ICE-jurisdictie. De gevolgen hiervan zijn dat er geen nationale garde is, geen echte militaire aanwezigheid en een relaxte politie. De sfeer op het eiland is echter goed, er is bijna geen misdaad en ook bijna geen gewelddadige misdaad.


Voorspellingen

Een van de voorspellingen van Armani was, dat de overheid mensen zou bijeenbrengen en zou isoleren. Dit was nog voordat deze maatregelen genomen waren. Dit zou gebeuren op basis van biologische markers, zoals leeftijd en geslacht, om de mensen in het land zo goed mogelijk te beschermen.

Hiernaast maakt Armani zich zorgen over de ‘Big Brother’ technologie. Zo houden zij naar verluidt bij welke aankopen de inwoners in de VS doen met hun stimulus prepaid-betaalpassen die zij hebben ontvangen.


Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten