pbpb
Persbericht

CryptoQuant CEO Voorspelt Grote Altcoin Rally – Welke Altcoin Gaat Exploderen In Augustus?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ondanks de moeilijke periode waarin de crypto markt zich op dit moment bevindt, voorspelt de CEO van CryptoQuant een grote altcoin rally. Wat is de reden achter zijn voorspelling en welke altcoin gaat exploderen in augustus?

De CEO van CryptoQuant, Ki Young Ju, deelde onlangs een post op X waarin hij een aanzienlijke altcoin rally voorspelde. De reden achter deze voorspelling? Het aantal ‘limit buy orders’ voor altcoins is aan het stijgen.

Het zijn vaak whales en instituten die gebruik maken van deze ‘limit buy orders’ om te voorkomen dat ze verliezen maken. Deze aanzienlijke toename lijkt nu dan ook een teken te zijn dat whales en instituten zich opmaken voor een mogelijke altcoin rally.

De voorspelling van Ki Young Ju blijft echter opmerkelijk, aangezien de gehele crypto markt juist bezig is aan een moeilijke periode.

De grote leiders van de crypto markt begonnen de maand augustus allemaal met een aanzienlijke daling. Bitcoin daalde in de eerste uren van 1 augustus al met meer dan 2% terwijl ook Ethereum al meer dan 3,5% moest toegeven.

Bitcoin begint augustus met een daling – Bron: CoinMarketCap

Nu ook de altcoin sterren zoals Solana en XRP, die over de afgelopen weken nog trotse winsten lieten zien, genoegen moeten nemen met een aanzienlijke daling lijkt een mogelijke altcoin rally nog ver weg.

Altcoin season index wijst op Bitcoin season

Om te bepalen of de markt zich aan het verschuiven is naar een fase waarin altcoins beter presteren dan Bitcoin kijken we naar de Altcoin Season index. Deze index geeft aan hoeveel van de altcoins beter presteren dan Bitcoin. Op het moment dat 75% van de markt beter presteert dan Bitcoin is er sprake van een Altcoin season.

Altcoin Season index – Bron: Blockchaincenter.net

Op dit moment geeft de Altcoin Season index een waarde af van slechts 22. Ver onder de benodigde 75 en zelfs zo laag dat er zelfs sprake is van een Bitcoin season. Op deze index is ook te zien dat de markt op een lichte piek na in juni al sinds het begin van dit jaar niet meer in de buurt van een altcoin season is gekomen.

Bitcoin blijft ondanks zijn daling dus dominant en een altcoin rally lijkt voorlopig nog ver weg.

Welke altcoin gaat exploderen?

Toch zijn er recentelijk een aantal altcoins op de markt verschenen die de nodige successen wisten te boeken in deze moeilijke fase voor de crypto markt. In tegenstelling tot grote altcoins zoals Solana en XRP bevinden deze altcoins zich nog niet op exchanges. In plaats daarvan bieden deze projecten hun native tokens aan tegen aanzienlijke kortingen.

Deze projecten wisten desondanks toch al meerdere miljoenen aan kapitaal aan te trekken en meerdere crypto analisten verwachten dat een aantal van deze presale tokens hard kan gaan stijgen zodra ze op exchanges gelist worden.

Om deze reden bespreken we hieronder een aantal van deze veelbelovende crypto’s. Alledrie deze crypto’s kunnen hun investeerders gemakkelijk honderden procenten winst opleveren.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuw Pepe alternatief gaat viraal met zijn eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuw Pepe alternatief dat al snel viraal wist te gaan doordat het zijn eigen Layer 2 blockchain op de markt wist te brengen. Hiermee wist het zich te onderscheiden van de vele Pepe alternatieven die vaak geen enkele utility met zich meebrengen. Het leidde ertoe dat er al snel meer dan $ 6,5 miljoen aan vroeg investeringen werden opgehaald.

Pepe Unchained vormt de losgebroken versie van Pepe coin (PEPE), die niet meer vastgebonden zit aan de Ethereum blockchain. Hierdoor was het al snel in staat om zijn brein aan het werk te zetten, wat leidde tot de creatie van zijn eigen Layer 2 oplossing. Deze Layer 2 oplossing lost de gebreken van Layer 1 blockchains zoals Ethereum op, die tegenwoordig vaak te maken hebben met langzame transacties en hoge kosten. Hierdoor vormt Pepe Unchained ook een uitstekende launchpad voor nieuwe meme coins.

Naast dat gebruikers kunnen profiteren van snelle transacties tegen lage kosten, belooft het team van Pepe Unchained ook extra hoge staking beloningen. Op dit moment is er dan ook een APY te verdienen van maar liefst 288%, ondanks dat er al meer dan 550 miljoen tokens zijn vastgezet. Dit grote aantal vastgezette tokens is daarnaast een teken dat investeerders vertrouwen hebben in de toekomst van dit project.

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels dus al meer dan $ 6,7 miljoen aan vroege investeringen op weten te halen. Hierdoor sprint de presale door zijn fases heen en blijft de prijs van PEPU tokens ook constant stijgen. Geïnteresseerde kopers zullen dus snel moeten handelen om te profiteren van de huidige kortingen. Tokens zijn te koop met ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

The Meme Games (MGMES) – nieuwe crypto game gaat viraal door zijn connectie met de Olympische Spelen

The Meme Games is een nieuwe crypto game die al snel viraal ging door zijn connectie met de Olympische Spelen. Binnen deze game nemen meme karakters het namelijk tegen elkaar op in games die gelijk lopen aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Op deze manier weet The Meme Games de passie van de spelen te combineren met de hilariteit van een meme coin.

Gebruikers zijn in staat om te wedden op welk meme karakter een gouden medaille gaat winnen. Hebben ze het goed, dan winnen ze een 25% bonus. Om deel te nemen zullen ze dus eerst wel MGMES tokens moeten kopen. Zodra ze dit gedaan hebben zullen ze de keuze krijgen uit 5 meme karakters: PEPE, WIF, DOGE, TURBO en WIF. Gebruikers kunnen zo vaak als ze willen MGMES tokens kopen, wat betekent dat ze ook eindeloos in aanmerking kunnen komen voor de 25% bonus.

Naast dat gebruikers via de crypto game van The Meme Games een kans kunnen wagen om MGMES tokens te verdienen, kunnen ze dit ook doen via het staking mechanisme van dit project. Op dit moment is er zelfs een APY te verdienen die hoger is dan 700%. Inmiddels zijn er al bijna 14 miljoen MGMES tokens vastgezet tegen deze APY.

De presale van The Meme Games heeft meer dan $ 310.000 aan vroege investeringen op weten te halen. Nu de presale zijn volgende fase in is gegaan, is ook de MGMES token gestegen van $ 0,0091 naar $ 0,00915. Deze prijs zal blijven stijgen gedurende de verschillende fases van de presale dus investeerders zullen zich moeten haasten om MGMES tokens te kopen tegen de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop met ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale

99Bitcoins (99BTC) – marktleider op het gebied van crypto educatie lanceert eigen crypto token

99Bitcoins is een van de grote namen binnen de crypto markt. Dit project lanceerde in 2010 namelijk al een website voor crypto informatie. Sinds het deze website lanceerde heeft het al meer dan 2 miljoen gebruikers aangetrokken voor zijn crypto cursussen en heeft het al meer dan 700.000 abonnees gekregen op zijn YouTube kanaal. Deze grote speler heeft er nu ook voor gekozen om zijn eigen crypto op de markt te brengen.

De belangrijkste reden voor de lancering van zijn eigen crypto token is het feit dat 99Bitcoins een uniek nieuw leersysteem op de markt brengt. Dit Learn 2 Earn systeem stelt gebruikers in staat om opgeleid te worden over de crypto markt terwijl ze worden beloond met crypto’s. De 99BTC token zal voornamelijk gaan dienen als beloning via dit systeem, waar al bijna 80 uur aan lesmateriaal voor klaarstaat.

De 99BTC token dient echter niet alleen als beloning voor dit leersysteem. Gebruikers die de token vasthouden komen namelijk ook in aanmerking voor voordelen zoals trading signalen en online webinars. Daarnaast kunnen ze hun tokens ook staken aangezien 14% van de token voorraad gereserveerd is voor staking beloningen. 

De presale van 99Bitcoins heeft inmiddels al meer dan $ 2,5 miljoen aan investeringen opgehaald Hierdoor bevindt de presale zich in zijn laatste fase en hebben gebruikers nog maar tot 6 augustus om te profiteren van de huidige prijs van $ 0,00116 per 99BTC token. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek 99Bitcoins Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.