Persbericht

CYBRO overschrijdt $2 miljoen in verkoop: Een gamechanger in DeFi!

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Het is een spannende reis geweest met CYBRO!

Dit project heeft zojuist $2 miljoen aan verkopen gepasseerd – allemaal dankzij de ongelooflijke gemeenschap erachter! Laten we eens duiken in waarom deze mijlpaal slechts het begin is voor CYBRO, en waarom je dit project zeker in de gaten moet houden als je dat nog niet hebt gedaan!

Stap vroeg in! Sluit je aan bij CYBRO voor exclusieve voordelen!

Waarom CYBRO op het punt staat te exploderen

Gebouwd op Blast, de enige Layer-2 oplossing die ETH en stablecoin-opbrengsten standaard verhoogt, transformeert CYBRO de DeFi-ruimte met geavanceerde AI-technologie. Het platform draait niet alleen om passief inkomen; het gaat om het maximaliseren van je potentiële verdiensten.

Hier is wat CYBRO tot een DeFi-project maakt dat je niet kunt negeren:

AI-aangedreven investeringsaanpassing:

CYBRO maakt gebruik van AI om je beleggingsportefeuille aan te passen op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en risicotolerantie. Dit is niet zomaar een generiek platform; het is ontworpen om voor jou te werken.

Eenvoudige selectie van kluizen:

Met meer dan 17 live kluizen kunnen gebruikers eenvoudig de kluizen kiezen die passen bij hun strategie, met concurrerende APY’s die gemiddeld rond de 10% liggen! Kluizen zijn gecategoriseerd op vertrouwensscore, totaal vergrendeld vermogen (TVL) en APY, zodat je altijd weet dat je de beste opties krijgt.

Pre-Alpha Yield Program:

Houd ten minste $1.000 aan CYBRO-tokens, en je wordt automatisch ingeschreven in het Pre-Alpha Yield Program, waarbij je wekelijks ETH-opbrengsten verdient! Deze beloningen zijn beschikbaar voor opname na de TGE.

Waanzinnige tokenomics:

Met 8% van de tokenvoorraad gereserveerd voor liquiditeit, is CYBRO ontworpen om stabiel te blijven, zelfs wanneer de vraag toeneemt.

Verhoog je crypto-opbrengsten met CYBRO

CYBRO belangrijkste prestaties: Het verhaal achter het $2 miljoen succes

Sinds de lancering heeft CYBRO op volle toeren gedraaid. Dit is wat er is gebeurd:

  • Nieuwe functies en mogelijkheden: CYBRO kwam op de markt met een overvloed aan functies die het super eenvoudig maken voor gebruikers om hun crypto-inkomsten te optimaliseren.
  • Upgrade van gebruikersdashboard: Het dashboard en het uitwisselingsscherm zijn opnieuw ontworpen voor een nog betere gebruikerservaring. De UI van CYBRO is strak, intuïtief en een droom voor zowel nieuwe gebruikers als professionals.
  • 7.000+ houders: De CYBRO-gemeenschap groeit in een razend tempo, met meer dan 7.000 houders die al aan boord zijn en de voordelen plukken.
  • Beveiligingsaudits voltooid: Met audits van Assure DeFi en Certik is CYBRO grondig doorgelicht om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen.

Houders van CYBRO genieten van grote voordelen

De voordelen van het houden van CYBRO-tokens gaan verder dan alleen verdienen. Bekijk dit eens:

  • Lagere servicekosten: Betaal minder voor het gebruik van de diensten van CYBRO.
  • Cashback in CYBRO: Word beloond voor je transacties.
  • Verminderde transactiekosten: Bespaar bij elke transactie.
  • Solide verzekeringsprogramma: Je investeringen zijn beschermd.
  • Airdrops: Gratis tokens, iemand?

Bovendien biedt de huidige presale CYBRO aan met 50% korting ten opzichte van de noteringsprijs. Dat betekent dat er potentieel 140% rendement te behalen valt wanneer het de markt bereikt – en sommige experts voorspellen dat het in het komende jaar met 1200% kan stijgen!

Koop je ticket naar deze raket! Haal wat CYBRO voor 1200% rendement!

Wat is de toekomst van CYBRO?

CYBRO is voorlopig nog niet van plan om te vertragen. Dit staat op de planning:

  • AI-broker: Een chatbot ontworpen om je te begeleiden bij het selecteren van de beste activa op basis van eerdere prestaties en huidige opbrengsten.
  • One-Click Investment: Integreer moeiteloos DeFi- en CeFi-strategieën met slechts één klik.
  • Farming Pool Aggregator: Deze tool helpt je de beste farming-opties te vinden met de hoogste opbrengsten.

Veiligheid & gemeenschap staan centraal

Veiligheid is de hoogste prioriteit voor CYBRO. Met een $25.000 Bug Bounty-programma en doorlopende audits is CYBRO een van de veiligste plekken om je crypto te parkeren. Bovendien is het team super transparant, met maandelijkse governance-rapporten en updates via X, Discord en Telegram.

Het beste van alles? 5% van de totale CYBRO-voorraad is gereserveerd om de meest betrokken gebruikers te belonen, dus actief blijven in de gemeenschap betaalt zich letterlijk uit.

Laatste gedachten: De toekomst van CYBRO ziet er rooskleurig uit

CYBRO is een DeFi-project met enorm potentieel, dat de kracht van AI combineert met een geweldig platform voor serieuze cryptobeleggers. De presale is je kans om vroeg in te stappen en mee te liften op de golf van mogelijke enorme winsten.

Met een sterke gemeenschap, innovatieve functies en focus op veiligheid, staat CYBRO op het punt om de manier waarop we naar DeFi kijken te herdefiniëren. Mis deze niet – doe vandaag nog mee en sluit je aan bij de toekomst van gedecentraliseerde financiën!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.