Ripple Nieuws

David Gokhshtein: Investeren in XRP klinkt steeds logischer

Voormalig Amerikaans congres kandidaat David Gokhshtein is van mening dat het steeds logischer wordt om in cryptomunten als XRP en ALGO te investeren. Deze uitspraak doet hij vlak na de implosie van cryptobeurs FTX.

Gokhsthein vertelt dat hij niet doelde op de prijs, maar in het licht van de actuele gebeurtenissen. De FTX-implosie heeft een enorme impact gehad op de cryptowereld en dit zal zich naar alle waarschijnlijkheid alleen maar uitbreiden.

Gisteren zei Genesis Global bijvoorbeeld al dat het opnames stop moest zetten en ook crypto beurs Gemini heeft grote problemen nu er geruchten gaan over een mogelijk faillissement.

Deze grote problemen zullen er naar alle waarschijnlijkheid voor gaan zorgen dat regelgevers over de hele wereld strenger op zullen treden tegen bedrijven die zich bevinden in de cryptowereld. Crypto bedrijven zoals Ripple Labs, die al jaren lang pleiten voor goede regelgeving en graag samen willen werken met traditionele betaalverwerkers, zouden hier weleens van kunnen profiteren.

Ripple gaat uitbreiden

Temidden van de aanhoudende crisis heeft Ripple zojuist bekend gemaakt dat het gaat uitbreiden. De CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, vertelt dat het erg goed gaat met zijn bedrijf. Zo heeft Ripple al meer dan 30 miljard dollar aan betalingen verwerkt op zijn RippleNet. Ook vertelde de CEO dat Ripple’s ODL product gebruikt gaat worden op een nieuw continent, Afrika.

Eerder deze week kondigde Ripple zijn aankomst in Afrika aan via samenwerking met MFS Africa. Met behulp van de nieuwe samenwerking zal MFS Africa het voor klanten en bedrijven in Afrika eenvoudiger maken om real-time grensoverschrijdende betalingen met hun mobiele telefoons te verzenden. Dit door gebruik te maken van Ripple’s On-Demand Liquidity (ODL)-technologie.

Al met al zou de groeiende interesse in de producten van Ripple Labs, in combinatie met duidelijkheid over de regulatie ervoor kunnen zorgen dat de XRP koers hard zal gaan stijgen.

Ripple nieuws

Ripple Labs erkent als de op drie na beste werkplek voor ouders
SEC zet laatste harde aanval in op Ripple Labs in rechtszaak
Ripple geeft SEC de schuld van ondergang BlockFi
Meer nieuws

Meest gelezen

Europese Centrale Bank geeft grote waarschuwing over Bitcoin
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten