Altcoin

De 3 grootste airdrops tot nu toe lijken eraan te komen

Er lijken 3 airdrops aan te zitten komen, die alle 3 groter zijn dan enige airdrop die tot nu toe heeft plaatsgevonden. Dit verteld Tyler Swope, beter bekend als Chico Crypto, in een livestream. Chico Crypto is een populaire cryptocurrency-analist en tevens (Crypto) YouTuber.


Honey Badger Hunt Airdrop

Momenteel staat het record voor het hoogste dollarbedrag dat via airdrops verspreid is op $610 miljoen, door Uniswap.

De eerste airdrop is naar verluidt al van start gegaan. Het zou hierbij gaan om ‘Honey Badger Hunt’. Dit is een blockchain oplossing gebouwd op het DeFi-ecosysteem dat zich richt op het specifiek helpen van de DeFi-sector. Het DeFi-product gebruikt BTC als onderpand voor financiële diensten, waardoor naar verwachting een enorm bedrag aan BTC zal worden opgeslagen in het DeFi-ecosysteem.

Naar verluidt worden 10% van alle tokens van $BADGER bij de airdrop verstuurd. Om in aanmerking hiervoor te komen, moeten gebruikers bijvoorbeeld hebben deelgenomen aan SUSHI, of wBTC hebben geleend (of geleverd), of hebben gedoneerd aan Gitcoin.

Een groot deel van de crypto investeerders komen hierdoor in aanmerking voor deze airdrop. Verwacht wordt dan ook dat veel mensen hieraan gaan deelnemen, of dit wellicht al doen.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 december.


Sora Network

Hiernaast is het Sora Network ook van plan om een airdrop evenement te laten plaatsvinden, met een airdrop van hun VAL-tokens. Het Sora Network is een volledig autonome economie, gebouwd op een gedecentraliseerd netwerk. Dit maakt het netwerk bekend via het sociale netwerk van Twitter.

Sora, dat in eerste instantie gebouwd is op het Ethereum-netwerk, is van plan om al zijn ERC-20-tokens te verplaatsen naar hun nieuwe hoofdnetwerk. Verwacht wordt dat dit in medio februari 2021 voltooid is. Als onderdeel van deze upgrade, zijn de ontwikkelaars van plan om een enorm aantal VAL-tokens wil versturen naar haar VAL-houders.


dYdX-airdrop

Ten slotte is ook dYdX een project om volgens de populaire analist in de gaten te houden. De gedecentraliseerde derivatenexchange is namelijk van plan om ook een enorm grote airdrop te organiseren. Het platform, dat wordt ondersteund door onder andere Andreessen Horowitz, zou mogelijk wel eens de grootste airdrop die tot nu toe ooit heeft plaatsgevonden gaan organiseren. Hiermee zou het Uniswap met een aanzienlijke marge kunnen gaan overtreffen. Hierover verteld de populaire analist het volgende:

“Ik denk dat deze airdrop groter zal gaan worden dan mensen zich kunnen voorstellen. Het gaat hier om dYdX. Ik zou persoonlijk met dYdX communiceren als ik jou was. Niet per se gek op margehandel, maar speel er gewoon mee. Houdt het goed in de gaten.”

Dit geeft aan dat er een enorme potentie zit in de airdrop van dYdX. De gigantische airdrop van Uniswap pakte destijds enorm goed uit. Er werden destijds circa 400 UNI-tokens verstuurd naar veel gebruikers, waarna de prijs steeg van circa $400 richting $3.000, met een marktkapitalisatie van ongeveer $610 miljoen. Mocht hetzelfde gebeuren met dYdX, dan zou het een nog grotere airdrop worden dan Uniswap. Doordat deze airdrop nog niet heeft plaatsgevonden, blijft dit echter uiteraard op dit moment slechts speculatie.