De Chainlink (LINK)-prijs schiet omhoog

De Chainlink-prijs schiet vandaag omhoog. De altcoin lijkt zich in de beginfase van een sterke uptrend te bevinden en wordt gesteund door een toegewijde community. Wat kunnen we verwachten?


Altcoins zijn in opmars

De enorme prijsstijging van Chainlink en altcoins in het algemeen is opmerkelijk te noemen. Bitcoin zit momenteel in een consolidatiefase en het marktsentiment wordt door sommige analisten zelfs bearish genoemd.

Gewoonlijk bewegen altcoins mee met de Bitcoin-koers. Hier lijkt echter langzaam verandering in te komen. De afgelopen dagen zien we verschillende altcoins groene cijfers noteren, maar geen enkele altcoin boekt zoveel winst als Chainlink (LINK).


Chainlink (LINK) naar nieuwe All-Time High?

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 LINK-token omstreeks $2,87 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog rond de $2,52 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 16 procent is gestegen.

In juni 2019 bereikte LINK zijn hoogste prijs ooit met $4,05 dollar. Chainlink kondigde op dat moment een samenwerking met Google Cloud aan, wat de prijs omhoog deed vliegen. Nu, een aantal maanden later, lijkt Chainlink klaar te staan om dat hoogtepunt te doorbreken.

 
Chainlink/USD

Echter, op weg naar een nieuw hoogtepunt komt LINK een aantal flinke weerstandszones tegen. Deze weerstandszones liggen rond de $3,25 dollar, $3,75 dollar en $4,05 dollar. Als de $4,05 dolaar wordt doorbroken komt de munt in een zogenaamde ‘price discovery zone’: hier ligt geen resistance meer omdat de koers daar nooit is geweest.

 
 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken