Bitcoin Nieuws

“De waarde van een Bitcoin zal dalen naar 0 dollar”

De investeringsgoeroe, genaamd Jim Rogers, denkt dat Bitcoin nog steeds in een bubbel zit en de prijs uiteindelijk naar nul zal gaan. Hij vertelde onlangs zelfs dat hij dacht dat alle cryptocurrencies zullen verdwijnen.


Mensen die Bitcoin gebruiken zijn slimmer dan hun regering

In een interview met de Asahi AERA, die plaatsvond op 19 juni zei investeerder Jim Rogers dat alle cryptocurrencies inclusief Bitcoin “uiteindelijk zullen crashen naar nul.”

“Degenen die cryptocurrency gebruiken, denken dat ze slimmer zijn dan hun regeringen,” zei Rogers tegen AERA. “Ik denk zelfs dat ze gelijk hebben. Maar hun regeringen hebben iets dat cryptomensen niet hebben. Dat is wapens. De reden waarom Ik denk dat cryptocurrency uiteindelijk zal verdwijnen omdat het niet is gebaseerd op de gewapende macht van regeringen. “

Er is een niet bewezen correlatie tussen de stijgende en dalende prijzen van cryptocurrencies en overheden die autoritairer handelen. Toen Donald Trump op 1 juni de vreedzame demonstranten in de buurt van het Witte Huis weg dreef met traangas, steeg de prijs van Bitcoin met meer dan 8%. Dat kan betekenen dat BTC floreert wanneer overheden het zwaar hebben. Echter betekent dit ook dat wanneer er een stabiele wereldmacht is Bitcoin veel moeite gaat hebben om door te dringen tot de mainstream.


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Is Bitcoin een bubbel?

In november 2017 zei Rogers al eens dat Bitcoin eruitziet als een bubbel. Dit was voordat de koers in december 2017 een hoogtepunt van $20.000 bereikte. Hij zei toen:

“Cryptocurrencies bestonden een paar jaar geleden niet eens, maar in een oogwenk werden ze 100 of zelfs 1000 keer waardevoller. Dit is een duidelijke bubbel en ik weet niet wat wel de juiste prijs is. Virtuele valuta is geen investeringsdoel. Het is gewoon gokken. ‘

Samen met miljardairs als Warren Buffett en George Soros wordt Rogers beschouwd als één van de grootste investeerders ter wereld. Zijn opvattingen in het AERA interview weerspiegelen die van Buffett, die in februari zei dat “cryptocurrencies eigenlijk geen waarde hebben”.

Bitcoin nieuws

Jack Dorsey voorspelt pro-Bitcoin kandidaat Robert F. Kennedy Jr. als volgende Amerikaanse president
Bitcoin trekt zich niets aan van onstabiele markt
Hoe kan het dat Bitcoin weer stijgt na de aanvallen van de SEC?
Meer nieuws

Meest gelezen

BREAKING: SEC beweert dat Solana, Polygon en Cardano effecten zijn
Concurrent van Ethereum stijgt 50 procent door AI-samenwerking
Google Bard voorspelt wie de rechtszaak van Ripple gaat winnen