Ripple, xrp
Ripple

Definitieve uitspraak in Ripple rechtszaak nadert, advocaat voorspeld de uitkomst

De cryptogemeenschap wacht op de definitieve beslissing over de rechtszaak tussen Ripple en de Securities and Exchange Commission (SEC). Beide partijen hebben hun laatste stukken ingediend en er wordt druk gespeculeerd over de uitkomst.

John Deaton, een advocaat die de zaak op de voet volgt, heeft zijn voorspelling gedeeld. Hij gelooft dat de zaak waarschijnlijk zal eindigen in een schikking nadat de rechter de definitieve uitspraak heeft gedaan. Niet iedereen is het hiermee eens, maar Deaton vertelt dat een schikking nog steeds goed mogelijk is. Zeker als beide partijen een hoger beroep willen vermijden.

Ripple investeerders zijn voor een schikking

Advocaat John Deaton hield een poll waaruit blijkt dat de meerderheid van de XRP-community hoopt op een schikking in de zaak tussen Ripple en de Securities and Exchange Commission (SEC). Dit terwijl Ripple investeerders in een eerdere poll nog zeiden dat ze verwachtten dat Ripple de rechtszaak zou gaan winnen.

Deaton voorspelt ook dat de toezichthouder in 2023 waarschijnlijk cryptobeurzen zal aanklagen voor de verkoop van niet-geregistreerde effecten. De SEC klaagt momenteel Ripple Labs aan voor het verkopen van niet-geregistreerde XRP-effecten en het ophalen van meer dan $1,3 miljard en daar zal het dus niet bij blijven volgens de advocaat.

De Amerikaanse advocaat Jeremy Hogan deelde ook zijn voorspellingen voor de rechtszaak en verklaarde dat beide partijen een gelijke kans hebben om de zaak te winnen.

De meeste juridisch experts die de rechtszaak volgen verwachten dat we voor eind maart 2023 weten welke partij heeft gewonnen.

Een andere advocaat die de zaak op de voet volgt, James Filan heeft verklaard dat de zaak voor 31 maart moet worden afgehandeld. Het is echter vermeldenswaard dat de uitkomst en timing van de beslissing altijd onzeker is.

Ripple nieuws

Crypto-whales kopen massaal Ethereum en XRP
Kan Ripple (XRP) ooit tot 100 dollar waard worden?
Crypto whales kopen miljoenen aan Ripple (XRP), rally op komst?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?