Rexas Finance
Persbericht

Deskundige handelaar waarschuwt voor dreigende XRP-instorting, aangezien walvissen de voorkeur geven aan nieuwe rivaal onder $0,08, klaar voor een sprong van 40x in 2025

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Uiteindelijk wordt de speculatieve aard van XRP, met andere cryptocurrencies die op en neer schieten op de markt, onderstreept door de turbulente tijden waarin XRP verkeert terwijl er een nieuwe rivaal op het toneel verschijnt.

Volgens de fractionele expert trader staat XRP op het punt van instorten, aangezien de whales hun kapitaal lijken te verplaatsen naar de nieuwe rivaal onder de $0,08; Rexas Finance (RXS).

XRP: worstelt om support levels vast te houden en bearish outlook

XRP is zwaar beschadigd door belangrijke support levels te doorbreken terwijl het ze meerdere keren had moeten testen. De afgelopen weken is de cryptocurrency dicht bij verschillende belangrijke technische support gekomen, het exponentieel voortschrijdend gemiddelde over 50 dagen en het eenvoudig voortschrijdend gemiddelde van 50 dagen. Deze indicatoren, die worden gebruikt om de sterkte en het momentum van een munt te bepalen, zijn ook erg gevoelig en worden zorgvuldig in de gaten gehouden door traders. Zoals opgemerkt door een bekende trader & analist, laten XRP-prijsgrafieken de ontwikkeling zien van een uitdijend diagonaal patroon.

In deze specifieke situatie geeft het uitdijende diagonale patroon in combinatie met het feit dat XRP niet in staat is geweest om kritieke support gebieden te behouden, aan dat de virtuele asset vatbaar is voor nog grotere verliezen. De trader waarschuwt dat de investeerders de risico’s en beloningen van de trade moeten afwegen, met name lagere EMA targets die waarschijnlijk de nieuwste actiegebieden voor bears zullen zijn.

Whales verleggen aandacht naar Rexas Finance (RXS)

De toekomst van XRP blijft onduidelijk, maar tegelijkertijd zouden grote, rijke investeerders, of whales zoals ze algemeen bekend staan, zich richten op een andere concurrent op de markt, Rexas Finance (RXS). RXS heeft het potentieel om te verstoren en er wordt al over gesproken. Er is veel interesse getoond in Rexas Finance (RXS), met name het feit dat het een oplossing biedt om illiquide activa minder illiquide te maken door middel van tokenisatie. Hieruit volgt dat de huidige presale van RXS een tweede fase is in de presale in kwestie en wordt aangeboden voor $0,04 per token.

De financiering is waarschijnlijk de beste voor een project in de presale fase, aangezien er al meer dan $800.000 is opgehaald en de verwachting is dat dit tegen 2025 met een factor 40 zal toenemen. Deskundigen zijn het er echter over eens dat dit slechts het topje van de ijsberg is, aangezien de sector van tokenized assets binnen korte tijd exponentieel zal groeien.

Banner_Rexas_Finance

Een sprong van 40x in 2025?

Zelfs een doorgewinterde handelaar, die de ondergang van XRP nauwkeurig voorspelde, herkent Rexas Finance (RXS) als een winnend aandeel dat klaar is voor aanzienlijke groei. In deze beoordeling is Rexas Finance op weg om een ​​verbluffend rendement van 40x in waarde te behalen in de jaren 2024 tot 2025. Achter deze projectie zit het toenemende bewustzijn van de mogelijkheden die blockchain-gebaseerde tokenisatie met zich meebrengt, die verschillende industrieën kan ontwrichten. Aangezien RXS $0,04 is, is het potentiële voordeel voor vroege investeerders aanzienlijk.

De komende paar maanden worden voorspeld erg belangrijk te zijn, aangezien het token momentum heeft gekregen en er andere samenwerkingen worden aangegaan. Whales, altijd op zoek naar latent, hebben farmacogenetica de accumulatie van RXS begonnen in afwachting van het wedden op het succes ervan in de raket. Van zijn kant heeft Rexas Finance ook een marketinghoek die opmerkelijk is en die verantwoordelijk is voor de uiteindelijke explosieve groei van het project.

Het project heeft een giveaway van $1 miljoen op de website, die goed is ontvangen en meer dan 20 mensen maken kans om elk $50.000 in USDT-valuta te winnen. Het doel van deze campagne is om interesse in het platform te creëren en nieuwe gebruikers in de schijnwerpers te zetten om zich bij het platform aan te sluiten, wat een aantrekkelijk voorstel biedt en ook een monetair voorstel voor vroege deelnemers.

Conclusie

Investeerders zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden, aangezien XRP probeert deze positie te behouden te midden van sterke concurrentie en volatiliteit. Hoewel de deskundige handelaar heeft gewaarschuwd voor een ineenstorting van XRP in de nabije toekomst, ligt de focus van whales en vroege gebruikers nu op Rexas Finance (RXS), dat aanzienlijke ruimte heeft voor opwaartse beweging.

Voor mensen die de traditionele markt willen doorbreken en willen omarmen wat er op blockchain aankomt, is de mogelijkheid van een prijsstijging van 40x tegen 2025 inderdaad een goede kans.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) bezoekt u de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.