crypto stijgt
Altcoin

Deze 3 Cryptomunten boeken spectaculaire winsten deze week

De cryptomarkt vertoont een bullish trend, wat duidelijk zichtbaar is in de koersstijgingen van verschillende altcoins. Nu Bitcoin (BTC) zijn vorige all-time high heeft overtroffen en een waarde van meer dan $73.400 heeft bereikt, merken we dat vele andere cryptocurrencies een explosieve groei doormaken.

De grootste winnaars op de markt van de afgelopen week hebben zelfs koersstijgingen van meer dan 100% laten zien.

1. Floki (FLOKI)

De best presterende cryptomunt van deze week is Floki. Deze zogenoemde meme coin werd in 2021 gelanceerd, kort nadat Elon Musk tweette dat hij zijn hond Floki zou noemen. De betreffende hond behoort tot het Shiba Inu ras, wat de sterke connectie tussen FLOKI en de populaire meme coin Shiba Inu (SHIB) verklaart.

In de afgelopen week is de waarde van Floki met meer dan 112% gestegen. Een week geleden was deze altcoin nog geprijsd op $0,00013, maar inmiddels is dezelfde token meer dan $0,00028 waard. Dankzij deze aanzienlijke groei is de munt ook in marktwaarde gestegen; de altcoin staat nu op de 52e plaats, met een totale marktkapitalisatie van bijna $2,8 miljard.

2. Dogwifhat (WIF)

De opmerkelijke meme coin Dogwifhat (WIF) ervaart ook een significante groei. Dit relatief nieuwe cryptoproject is ontwikkeld op het Solana (SOL) netwerk. In tegenstelling tot veel andere cryptocurrencies die zich concentreren op technologische vernieuwingen of maatschappelijke veranderingen, kiest WIF voor een luchtigere benadering. Het omarmt volledig zijn identiteit als een meme coin, waardoor het zich onderscheidt door zijn eenvoudige, maar aantrekkelijke concept.

In de afgelopen 24 uur heeft WIF een indrukwekkende waardestijging van 45% doorgemaakt, en over de afgelopen week zelfs een toename van meer dan 84%. De koers van deze altcoin steeg van $1,78 naar de huidige waarde van $3,24.

Daarnaast heeft de WIF-community fondsen verzameld om de munt te promoten op de Las Vegas Sphere, wat wijst op hun actieve betrokkenheid en steun voor het project.

3. THORchain (RUNE)

Tot slot nemen we THORchain onder de loep. THORchain (RUNE) is een blockchainnetwerk gespecialiseerd in het faciliteren van activa-overdrachten tussen verschillende blockchains. Dit stelt gebruikers in staat om moeiteloos Bitcoin (BTC) om te zetten in Ethereum (ETH) en vice versa.

De waarde van de altcoin is in de afgelopen week aanzienlijk gestegen, met bijna 77%, waardoor de huidige koers op $10,65 ligt. Deze opmerkelijke groei begon op 23 januari, toen de munt nog minder dan $4 waard was, wat de explosieve toename van de interesse en het vertrouwen in het project onderstreept.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om FLOKI of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!