Ripple xrp token
Ripple

Crypto analist voorspelt: XRP kan met 250% stijgen ten opzichte van Bitcoin

De populaire, maar onder een pseudoniem opererende Credible Crypto verwacht op dit moment veel van XRP. Volgens de analist bestaat de kans dat XRP in een fase komt, waarin het zowel Bitcoin als Ethereum achter zich kan laten.

Credible Crypto ziet dat XRP nu ten opzichte van Bitcoin, maar ook Ethereum een bullish signaal geeft in de grafiek.

Bullish over XRP?

Je kunt het je inmiddels bijna niet meer voorstellen dat investeerders nog bullish zijn over XRP. Na de bullrun van 2017-2018 is de munt er niet meer in geslaagd om zijn all-time high opnieuw te bezoeken.

Maar Credible Crypto heeft daar maling aan en blijft investeren in de munt.

“Ik zit nog steeds in mijn XRP-positie en heb voor de derde keer bijgekocht, mijn inkoopgemiddelde stijgt. XRP/BTC en XRP/ETH vertoonden zojuist een bullish-divergentie op de driedaagse grafiek.

De periode van outperformance die ik besprak tijdens mijn laatste update over XRP kan zomaar beginnen”, aldus de analist.

Een bullish-divergentie betekent dat een asset positief momentum verzamelt, zelfs als de koers daalt of zijwaarts handelt.

Stijging van 250% voor XRP?

Wat zijn koerstarget betreft zet Credible Crypto in op een stijging van 250 procent ten opzichte van Bitcoin. Dat zou een opwaartse beweging naar het niveau van 0,000356 Bitcoin per XRP opleveren. Tegen de huidige koersen praten we dan over een XRP koers van 2,55 dollar.

De analist is ook bullish over Ethereum. Voor de nummer twee van de markt voorspelt hij het doorzetten van de stijgingen, voordat Ethereum aan een significante terugval begint.

“Met Bitcoin zijn we er nu in geslaagd om de oude all-time high aan te tikken. Nu weet iedereen dat Ethereum de onvermijdelijke volgende is”, aldus Credible Crypto.

Vergeet echter niet dat we hetzelfde dachten over XRP tijdens de bullrun van 2020-2021. Uiteindelijk bleef daar het echte bullish momentum uit en werd de all-time high niet hoger gelegd.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om XRP of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Ripple (XRP) kondigt nieuwe samenwerking aan
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC
Oplopende spanningen in Ripple-SEC rechtszaak door geschil over deskundige getuigenis
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt