Persbericht

Deze Drie Altcoins Zijn Ondergewaardeerd: DigiHorse, SHIB, en TON.

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Hoewel Bitcoin, Ethereum en andere grote crypto-uitwisselingen de scène domineren, hebben verschillende minder bekende altcoins stilletjes hun eigen niche gecreëerd, met onderscheidende technologische innovaties en sterke steun vanuit de gemeenschap.

Onder deze altcoins bevinden zich DigiHorse, SHIB en TON, drie altcoins die nog onder de radar vliegen, maar aan populariteit winnen vanwege hun potentieel om de markt te verstoren.

Shiba Inu Klaar Voor Grotere Rendementen Nu Walvisactiviteit Hervat

SHIB-walvissen zijn weer op de radar verschenen, aangezien de grafiek aangeeft dat er binnen 24 uur meer dan een biljoen transacties zijn uitgevoerd. Dit wijst op een hernieuwde interesse in de munt en een mogelijke stijging, aangezien walvisactiviteit prijsbewegingen beïnvloedt. Bovendien is het aantal SHIB-transacties toegenomen, met 56 transacties in de afgelopen dag.

SHIB heeft een tijdlang moeite gehad om door de weerstandsniveaus te breken, die op $0.00001554 liggen; echter, on-chain analyse onthult dat stabiliteit is hersteld en dat de toegenomen walvisactiviteit mogelijk het begin van herstel voor de munt markeert.

TON Staat Op Het Punt Een Massieve Comeback Te Maken Na 20% Daling

Na het nieuws dat Telegram-CEO Pavel Durov is gearresteerd, daalde TON met meer dan 20%. Het is echter langzaam hersteld en is in de afgelopen 24 uur met 1,5% gestegen.

Dit kan te danken zijn aan het grote interesse van futures-handelaren die de korte terugval als een kans beschouwden. De openstaande interesses bedroegen in totaal $303,09 miljoen (bijna 32%), aangezien futures-handelaren een massieve comeback verwachten na de aanstaande vrijlating van Durov. Pavel Durov is een van de oprichters van Toncoin, de native token van ‘The Open Network’.

DigiHorse: De Underdog Met Grote Dromen

Na een succesvolle eerste presale-fase heeft DigiHorse zichzelf gevestigd als een serieuze speler in de gamingruimte. Met de groeiende functies – waaronder racewedstrijden, hippodromen en eigendom van activa – staat DigiHorse zeker klaar voor een groot rendement.

DigiHorse streeft ernaar een duurzaam model te creëren dat entertainment en cryptocurrency met elkaar verweeft. Daarom stelt het spelers in staat om virtuele paarden te bezitten, te fokken en te verhandelen op de blockchain.

Ook wordt DigiHorse momenteel gewaardeerd op $0,004567 in de tweede presale-fase, wat een significante marge is ten opzichte van de prijs in fase 1 – $0,0033. Experts stellen vast dat investeerders een kans maken op een rendement van 1500% bij de beursnotering.

Ondertussen is er een stormloop op de tweede presale, die meer dan $22.000 aan verkopen heeft opgebracht en mogelijk eerder sluit dan velen hadden verwacht. De toegenomen interesse in de token is een factor voor een mogelijke stijging.

Voor meer informatie en om deel te nemen aan de DigiHorse (DIGI) presale, bezoek de officiële DigiHorse Empires-website.

Website: www.digihorseempires.io

Socials: https://linktr.ee/digihorseempires


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.