gfoxpbpb
Persbericht

Deze Memecoin-voorverkoop was binnen enkele uren uitverkocht – Ontdek waar de hype over gaat

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Het vroege momentum is altijd de beste maatstaf geweest om opkomende ICO’s te beoordelen. Weet u niet wat een ICO is? Je eerste baan in deze bullmarkt zou moeten zijn dat je leert hoe je nieuwe crypto koopt voordat je deze op de markt brengt, want dit is waar alle 100x edelstenen zich verbergen.

Deze memecoin-voorverkoop was binnen enkele uren uitverkocht! Ontdek waar de hype over gaat en waarom slim geld Galaxy Fox ($GFOX) koopt. Tijd voor een diepe duik in deze memecoin, die een revolutie teweegbrengt in het genre en de speel-om-verdien-ruimte. Zou dit de beste cryptovaluta van 2024 kunnen zijn om in te investeren?

Wat is Galaxy Fox ($GFOX)?

Galaxy Fox brengt een nieuw hybride model op de markt, waarin de beste elementen van de Play-to-Earn- en memecoin-genres worden gecombineerd. Het ecosysteem beschikt ook over een NFT-collectie, echte merchandise, inzetbeloningen, deflatoire tokenomics en een op groei gerichte treasury. Misschien is een betere vraag: wat heeft Galaxy Fox niet?

De specialiteit van dit protocol is het samenbrengen van entertainment en het positieve in één, en het gebruikersacquisitiemodel is briljant. Het P2E-segment fungeert als de haak en trekt gebruikers naar het ecosysteem. Ze concurreren door een verslavend runner-spel te spelen, en degenen die bekwaam genoeg zijn om het klassement in de top 20% te eindigen, verdienen prijzen aan het einde van het seizoen. NFT’s spelen hun rol, en iedereen die één van deze digitale activa in de blockchain bezit, krijgt in de game speciale vaardigheidsbonussen.

Dankzij de Stargate-module blijven gebruikers wanneer ze ontdekken hoe gemakkelijk het is om geld te verdienen in het ecosysteem. Iedereen kan hier zijn $GFOX-tokens inzetten en uitbetalingen verdienen die verband houden met ecosysteemactiviteit. Nu de bullmarkt begint en $GFOX de prijsontdekkingsfase ingaat, moeten early stakers zich voorbereiden op enorme uitbetalingen. Deze mogelijkheid staat alleen open voor degenen die weten hoe ze nieuwe crypto moeten kopen voordat ze worden aangeboden. De voorverkoop van $GFOX is een uitstekende plek om te leren.

De Treasury is de echte verborgen parel van het protocol. Gefinancierd via ecosysteembelastingen neemt het de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van ecosystemen op zich. Het hebben van een ministerie dat marketinginspanningen en gemeenschapsinitiatieven levert op het hoogtepunt van de bullmarkt in de aandachtseconomie is goud waard. Prijsvoorspellingen voorspellen al een potentieel van 100x, en de enorme start van $GFOX maakt het een topcrypto om in te investeren voor iedereen die bekend is met de verticale voorverkoopmarkt.

Galaxy Fox Banner

Galaxy Fox ($GFOX) voltooit fase 7 binnen enkele uren

Galaxy Fox heeft in slechts enkele uren tijd de zevende voorverkoopfase doorlopen. De enorme vraag zorgde voor een symbolische prijssprong van $0,00198 naar $0,002178, en slim geld in de blockchain zorgde voor het grootste deel van deze koopdruk. Slim geld houdt van solide tokenomics-modellen, en Galaxy Fox levert dat.

Het toewijzen van 70% van de tokens via de voorverkoop zorgt voor gedistribueerd eigendom – een klassieke eigenschap voor elke succesvolle memecoin. Maar de echte aantrekkingskracht is de brandcampagne van het protocol, naast het gebruik van belastingen om inzetbeloningen te financieren. Er zal geen nieuwe $GFOX-uitgifte zijn om stakers te belonen en na de lancering zal het totale aanbod van $GFOX voortdurend afnemen.

Stel je voor dat je een smallcap-activum bezit dat grotere inzetbeloningen gaat uitbetalen en waarvan het aanbod afneemt. Dat is het soort toestand dat tot 100X-rally’s leidt, en $GFOX is precies dat.

Afsluitende gedachten: een afsluitend venster van kansen

Als je het dieptepunt van de bearmarkt hebt gemist, vergeet het dan door één van de tien beste cryptocurrencies te kopen. Je beste gok is om te leren hoe je nieuwe crypto kunt kopen voordat je deze op de markt brengt, en meteen in de ICO-ruimte te duiken.

Galaxy Fox is een geweldig instappunt, en na de snelle uitverkoop van fase 7 en de grote vraag naar fase 8 (al 90% uitverkocht), hangt er een teken aan de muur dat dit juweeltje een plek gaat krijgen. Ga mee op reis en plaats vandaag nog de volgende 100X memecoin in uw portefeuille.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit u aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk