Rexas Finance
Persbericht

Deze Solana met een prijs onder de $0,08 zal naar verwachting $16 bereiken en SOL vervangen in de Top 10 munten

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In het geval van de cryptocurrencymarkt moet worden opgemerkt dat dit soort investeerder of handelaar, ook wel bekend als het slimste geld, constant op jacht is naar de waarde van een asset die nog niet door een handelaar is aangeboord, maar die een sterke groeiprognose heeft. In de afgelopen maanden is er een trend waargenomen van de top tien kernactiva zoals Bitcoin, Ethereum en Cardano naar minder populaire munten met geweldige verwachte rendementen.

Eén van de meest populaire onderwerpen, die deze token voorstelt, is logischerwijs Rexas Finance (RXS) waarvan de prijs onder de $0,10 ligt.

Waarom zou u investeren in tokens die niet worden gewaardeerd op basis van hun werkelijke waarde?

Enerzijds maakt de kracht van de top 10 tokens ze een relatief veilige investering voor de lange termijn. Echter, gezien hun grote marktkapitalisaties, kunnen we aannemen dat de periode van fantastische rendementen waarschijnlijk voorbij is. Velen stappen over van gevestigde tokens naar ondergewaardeerde goede projecten die uitzonderlijke winsten kunnen opleveren, vooral met de volgende Bitcoin bull run op komst.

Daarom heeft Rexas Finance (RXS), een level 12 token, de aandacht van het slimme geld binnen de RWA tokenized assets vanwege het verstorende potentieel in de snel bewegende markt.

Wat is Rexas Finance (RXS)?

Rexas Finance is een RWA-tokenisatiestrategie en is gebaseerd op Ethereum. Het volstaat om te zeggen dat gebruikers tokens kunnen creëren voor activa zoals onroerend goed, kunstwerken, goud en vele andere activa. Veel van deze onroerend goed activa worden door Rexas Finance omgezet in tokens om investeringen uit andere landen aan te trekken. Mensen kunnen nu een fractie van de steen kopen, en dus is onroerend goedinvesteringen die alleen rijke mensen omvatten nu voor iedereen toegankelijk.

Rexas faciliteert ook enkele functies dankzij de transformatie van een normaal activum in zijn digitale tegenhanger.

Evenredig eigendom: Rexas stelt investeerders in staat dat ze niet de volledige kosten van het activum hoeven te investeren en in plaats daarvan kunnen ze bijvoorbeeld 1% van een landgoed of een kunstwerk investeren.

Handelsvermogen: Tegenwoordig is het mogelijk om activa te tokeniseren en die tokens te verhandelen op de secundaire beurs, wat blootstelling creëert aan de handel in activa zoals onroerend goed die in het verleden geen dergelijke mogelijkheden hadden.

Uitbreiding: De activamarkten waren voorheen beperkt tot grenzen en zijn nu toegankelijk voor investeerders overal ter wereld.

Redenen waarom slim geld investeert in Rexas Finance

Veel investeerders zouden het eens zijn met de bewering dat de tokenisatie van fysieke activa zeker het volgende hoofdstuk zou zijn in de evolutie van cryptovaluta. Naarmate meer activa worden getokeniseerd en dus naar de blockchain worden gebracht, is de marktkans voor bedrijven als Rexas Finance ongelooflijk. Dit is waarom slim geld naar RXS gaat:

Early-Stage Opportunity: Rexas Finance is momenteel geprijsd onder $0,10 en bevindt zich in een vroeg stadium, wat een vrij goedkope toetreding tot het project induceert voordat de rush begint. Slimme investeerders houden ervan om de ‘next big thing’ te grijpen net voordat de rest van de menigte binnenkomt en RXS voldoet perfect aan die behoeften.

Sterk presale momentum: Beroemd om het binnenhalen van veel minder bedragen dan andere bedragen die door andere tokens worden opgehaald, werd de eerste presale fase van Rexas Finance in minder dan 3 dagen afgerond en haalde meer dan $200.000 op. Deze buitensporige vraag is een veelzeggend feit voor degenen die investeren in de huidige presale. Het betekent dat ze geweldige vooruitzichten zien in RXS en dus aangeven dat de token een scherpe prijsstijging zou kunnen ondergaan naarmate het andere presale-fasen doorloopt.

De ‘toegankelijkheids’-factor: Interesse in de RWA-tokenisatiemarkt is al begonnen van institutionele beleggers. Meer in het bijzonder, aangezien institutionele beleggers op zoek zijn naar manieren om activamarkten efficiënter te maken door blockchaintechnologie te gebruiken, zou het Rexas Finance kunnen laten meeliften op de enorme golf van grappig geld die naar de industrie komt. Met de toename van het aantal instellingen dat geïnteresseerd is in het concept, zou de waarde van RXS ook kunnen toenemen.

Hoe Rexas Finance verschilt van andere top 10 crypto’s

Alhoewel Bitcoin, Ethereum, Solana en andere top 10 crypto’s al als onderdeel van ieders leven worden beschouwd, leiden hun marktkapitalisaties tot overwaarderingen van die tokens die leiden tot lagere mogelijkheden voor rendementen dan kleinere ondergewaardeerde tokens. In die zin bevindt Rexas Finance zich daarentegen nog in de beginfase, met een betaalbare instapprijs en een groot groeipotentieel.

Bovendien pakt Rexas Finance een geheel andere sector aan, in tegenstelling tot de meeste van de top 10 crypto’s die zich richten op gedecentraliseerde financiën, of NFT’s, of slimme contracten die op dit moment erg trendy zijn. Dit is een goede categorie om in te zitten, omdat het helpt bij het spreiden van de risico’s in de richting van investeringen op het blockchainplatform, waardoor een investeerder kan profiteren van de volgende fase van groei in het ecosysteem.

Conclusie: is het tijd om Rexas Finance te bekijken?

Als u op zoek bent naar de nieuwste trend in de markt, is Rexas Finance (RXS) een kans die er duidelijk uitspringt. In tegenstelling tot andere platforms, zorgt de focus op de tokenisatie van echte activa ervoor dat het platform echte problemen kan aanpakken en een markt van meerdere biljoenen dollars kan veroveren.

Nu slim geld geleidelijk de top 10 crypto’s verlaat en naar ondergewaardeerde projecten met een hoog potentieel voor groei stroomt, is Rexas Finance zo’n token met een groot opwaarts potentieel.

Gezien de voorverkoop die snel uitverkocht was en de mogelijke waardestijging van 3500%, kan RXS één van de meest interessante tokens zijn in de komende bull run. Er is misschien zelfs een kans om Rexas Finance aan uw portfolio toe te voegen, gezien het toenemende momentum in de markt.

Ga voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) naar de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.