DigiHorse
Persbericht

DigiHorse (DIGI) verkoopt fase één — BNB- en TON-investeerders tonen interesse

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nu het verwachte altcoinseizoen stilvalt, blijft DigiHorse (DIGI) de interesse wekken van investeerders die op zoek zijn naar nieuwe marktkansen.

Terwijl zwaar gesteunde activa zoals BNB en TON zich in een consolidatiefase bevinden zonder een duidelijke rally in zicht, hebben analisten hun blikveld verbreed om de dynamiek achter deze bewegingen beter te begrijpen.

Retailhandelaren kunnen een daling van BNB beïnvloeden

De activiteiten van retailhandelaren zijn aanzienlijk afgenomen, wat tot uiting komt in zowel de Open Interest (OI) als de dalende OI Weighted Funding rate.

Momenteel staat de OI Weighted Funding Rate op -0,0002%, waarbij de OI is gedaald tot $533,65 miljoen van een recente piek van $614,29 miljoen.

Deze gelijktijdige daling van Open Interest en sentiment weerspiegelt de afnemende interesse onder retailhandelaren, die steeds meer geneigd zijn om BNB te verkopen, wat de prijs mogelijk verder omlaag drijft.

TON staat voor uitdagingen na arrestatie van oprichter

De interesse van investeerders in TON is gekelderd na de arrestatie van de oprichter, Pavel Durov. Het activum daalde met 24,38%, omdat zowel whales als retailhandelaren zich haastten om hun bezittingen te liquideren.

De Relative Strength Index (RSI) die daalt tot 36,95 draagt ​​bij aan de bearish outlook, met een groot aantal investeerders die hun belangen verkopen. Totdat er een duidelijk marktinstappunt ontstaat, zullen investeerders waarschijnlijk voorzichtig blijven over de potentie van TON voor een rally.

DigiHorse (DIGI) trekt meer aandacht na uitverkoop in fase één

Na een snelle uitverkoop in fase één, met 45 miljoen tokens ter waarde van $150.000 die in recordtijd werden verkocht, heeft DigiHorse (DIGI) een golf van interesse gewekt, vooral van investeerders die de eerste aanbevelingen van analisten over het hoofd zagen. DigiHorse is om verschillende redenen favoriet gebleven onder analisten:

  • Innovatief platform: DigiHorse is een revolutionair Web3-gamingplatform dat momenteel in ontwikkeling is en dat gericht is op het aanpakken van de tekortkomingen van bestaande koplopers zoals Zed Run, DeRace en Crown. Het belooft unieke verbeteringen aan het gaminglandschap te brengen.
  • Multichain-integratie: geruchten suggereren dat de DigiHorse-game zou kunnen worden gelanceerd met een multichain-functie, waardoor de toegankelijkheid ervan mogelijk wordt uitgebreid over verschillende netwerken. Dit zou kunnen leiden tot meer betrokkenheid van gebruikers en groei van het platform.

Naarmate de interesse groeit, staan ​​grote investeerders uit BNB- en TON-kringen nu te popelen om deel te nemen. Op het moment van schrijven wordt DIGI verhandeld tegen $0,004567, met de verwachting dat het een rendement van 1542% zal opleveren bij de lancering tegen $0,075.

Voor meer informatie over DigiHorse en de lopende kansen met DIGI, bezoek de officiële link.

Website: www.digihorseempires.io

Socials: https://linktr.ee/digihorseempires


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.