Rexas Finance
Persbericht

Dit is de prijs van Ripple (XRP) als Bitcoin (BTC) $ 120.000 bereikt tijdens deze bullcyclus – Zal XRP eindelijk de hoogtepunten van 2018 heroveren?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Naarmate de cryptoruimte zich voorbereidt op de volgende bullcyclus, beginnen voorspellingen over hoe Bitcoin (BTC) en andere grote crypto-activa verder zullen gaan, op te duiken. Bitcoin heeft velen verbaasd, met verschillende experts die voorspellen dat het in deze cyclus $120.000 kan bereiken.

Tegelijkertijd vragen investeerders zich af of Ripple (XRP), een zeer polariserende maar belangrijke altcoin, eindelijk in staat zal zijn om terug te keren naar zijn recordhoogte uit 2018. Het gaat echter niet alleen om deze oude cryptocurrencies; ook nieuwe spelers zijn in beeld gekomen, vooral Rexas Finance (RXS), een op Ethereum gebaseerd RWA-tokenisatieplatform.

Aangezien de presale van RXS al $3,66 miljoen heeft opgehaald in de lopende voorverkoop, lijken de zakelijke vooruitzichten veelbelovend, wat van Rexas een goed alternatief maakt voor Bitcoin en XRP.

In dit artikel willen de auteurs evalueren wat de potentiële vooruitzichten voor de prijs van XRP zijn, hoe Bitcoin zich zal gedragen op de markt, en wat Rexas Finance onderscheidt als een effectiever token voor zijn investeerders in het post-‘ICO’-tijdperk.

De Reis van Bitcoin naar $120.000: Institutionele Vraag Drijft de Rally

Zelfs nu blijft Bitcoin (BTC) de koning van de crypto-bullmarkt. Als gevolg hiervan lijken enkele institutionele spelers, geleid door BlackRock en Fidelity, op te komen als invloedrijke factoren in de prijsstijging van Bitcoin.

“Richtend op hogere doelen, verwacht Austin Arnold, oprichter van Altcoin Daily, dat Bitcoin in deze bullfase tot $120.000 zal stijgen door de toenemende institutionele belangstelling en algemene acceptatie,” zo lichtte hij verder toe.

Historisch gezien hebben Bitcoin-halveringsevenementen, die de blokbeloning verminderen en aanbodschokken veroorzaken, massale bullruns in gang gezet. Dit jaar is niet anders. Terwijl institutionele beleggers doorgaan met het verzamelen van Bitcoin en particuliere beleggers volgen, zou de verhoogde vraag BTC naar nieuwe hoogtes kunnen stuwen.

Bitcoin is nog steeds relatief veilig en een haalbare optie voor conservatieve beleggers, maar Arnold stelt dat degenen die verder willen kijken dan BTC, zouden moeten investeren in Rexas Finance (RXS). Rexas is een project dat activa zoals vastgoed en grondstoffen tokeniseert op de blockchain, waardoor deze markten toegankelijk worden voor iedereen met internettoegang.

Zal XRP Eindelijk Zijn Hoogtepunt uit 2018 Herwinnen?

De last van regelgevende onzekerheid blijft Ripple (XRP) onder druk zetten. Hoewel XRP korte momenten van optimisme kende na gedeeltelijke overwinningen tegen de SEC, blijft de juridische strijd aanhouden met het beroep van de SEC tegen XRP dat nog steeds gaande is. Deze vooruitgang heeft ook de volatiliteit rond XRP geïntensiveerd, waarbij de meest recente token met 10% daalde na een update over het beroep. XRP bereikte zijn piek in 2018 rond $3,40, wat zijn all-time high (ATH) markeerde, maar zelfs tijdens de bullrun van 2021, toen veel andere cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum nieuwe hoogtes bereikten, slaagde XRP er niet in hetzelfde te bereiken. Analisten voorspellen een meer raadselachtige ontwikkeling voor de prestaties van XRP in 2024, zolang er geen duidelijke regelgeving is bereikt.

Ondanks deze ambiguïteit wordt nog steeds verwacht dat XRP binnen de komende maanden bescheiden rendementen kan opleveren. Hieronder staat een voorspelling voor de prijs van XRP in 2024:

  • Oktober 2024: de voorspelde minimumprijs kan $0,590 zijn en de maximumprijs $0,637. Het gemiddelde wordt verwacht op $0,614, wat een ROI van 24,7% betekent.

Hoewel deze schattingen voor sommigen aantrekkelijk zijn, blijven er twijfels bestaan, waardoor niet veel investeerders willen afwachten en op zoek zijn naar alternatieven voor XRP. Rexas Finance (RXS) kan de beste kandidaat daarvoor zijn.

Rexas Banner

Waarom Beleggers Massaal Naar Rexas Finance (RXS) Stromen

Rexas Finance revolutioneert de cryptomarkt door echte activa (RWA) te verbinden met blockchaintechnologie. Hun platform stelt gebruikers in staat om gedeeltelijke of volledige aandelen van goud, onroerend goed, en andere tastbare activa te verwerven. Galactische investeerders kunnen RXS-tokens kopen, waarmee ze gemakkelijk in onroerend goed kunnen investeren vanuit hun eigen huis.

Zou het niet fijn zijn om 5% van een hotel in Europa te bezitten of een aandeel te hebben in een commercieel pand in New York en passief geld te verdienen? Weinig mensen konden profiteren van dit soort investeringen, omdat ze voornamelijk beperkt waren tot grote instellingen, maar Rexas Finance stelt mensen wereldwijd in staat dit met slechts een computer te doen.

Belangrijke Kenmerken van Rexas Finance

  1. Token Builder: De Rexas Token Builder dient om elk klant-eindactief te tokeniseren, zowel bedrijven als individuen, zonder enige programmeerkennis. Deze functie stelt ontwikkelaars, ondernemers en makers in staat om deel te nemen aan de blockchain-marktplaats en fractioneel eigendom van hun eigendommen aan te bieden.
  2. Rexas Launchpad: De Launchpad brengt makers en ontwikkelaars samen met investeerders van over de hele wereld. Het is effectief een platform voor fondsenwerving, waarbij tokenized eigendom van onroerend goed of andere activa het gemakkelijker maakt voor bedrijven om te groeien en investeerders toegang geeft tot goede projecten.
  3. Rexas Estate: De Rexas Estate-functie is ontworpen om de tokenisering van onroerend goed mogelijk te maken, waardoor liquiditeit en toegankelijkheid worden geboden in een van de meest veilige sectoren. Beleggers kunnen nu internationale aandelen in eigendommen kopen, verkopen of verhandelen, wat eindelijk de toegang tot investeringen democratiseert die traditioneel alleen beschikbaar waren voor de rijken.

Presale Succes: $3,66 Miljoen Opgehaald in Fase 4

De voorverkoop van Rexas Finance is een groot succes geweest, waarbij Fase 4 snel uitverkocht was. Tot nu toe:

  • Huidige prijs: 1 RXS = $0,060
  • Volgende fase prijs: $0,070
  • Opgehaald bedrag: $3.662.386 / $5.450.000
  • Verkochte tokens: 80.206.429 / 110.000.000

Vroege investeerders die in eerdere fasen van de voorverkoop hebben geïnvesteerd, hebben al aanzienlijke rendementen gezien, met prijsstijgingen van 66,67% tot nu toe. Degenen die nu investeren, kunnen nog hogere rendementen verwachten, met prognoses die een potentieel rendement van 6x suggereren tegen de tijd dat RXS wordt gelanceerd op grote beurzen.

Een Veiligere Inzet met Reële Waarde

De waarde van Rexas Finance is gebaseerd op context en ondersteund door activa, wat tastbare activa biedt in plaats van puur speculeren op de rendementen van Bitcoin en XRP op basis van regelgeving of marktcycli. Hun bedrijfsmodel draait om de tokenisatie van onroerend goed, waardoor beleggers activa kunnen verwerven in plaats van te speculeren op kortetermijnfactoren.

Het kernprincipe van Rexas Finance biedt gebruikers een geheel nieuw perspectief en geeft hen veilige en duurzame manieren om hun vermogen te laten groeien, in tegenstelling tot meme-coins of speculatieve altcoins. Het kan investeerders ook een manier bieden om zich te beschermen tegen marktvolatiliteit door toegang te krijgen tot activaklassen zoals onroerend goed of grondstoffen.

Conclusie: Verzeker Je Plek Voordat Rexas Finance van Start Gaat

Met Bitcoin dat op $120.000 afstevent en XRP dat nog steeds worstelt met regelgevende onzekerheid, stroomt het slimme geld nu naar Rexas Finance (RXS). Het snelle succes van de voorverkoop en de groeiende belangstelling van investeerders maken duidelijk dat Rexas Finance een grote kanshebber is voor aanzienlijke rendementen.

Mis je kans niet—Fase 5 nadert snel, en met de prijs die zal stijgen naar $0,070, is dit het perfecte moment om te investeren. Sluit je aan bij de revolutie in real-world asset-tokenisatie en rij met de Rexas Finance-raket naar nieuwe financiële hoogten!

Over Rexas Finance:

Website: https://rexas.com


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk