Nieuws, Trending

Dit is de reden dat Bitcoin Cash (BCH) ENORM stijgt

De cryptocurrency markt ziet vandaag overwegend positieve signalen. De meeste grote crypto’s zien een lichte prijsstijging. Maar één cryptocurrency schieten er boven uit, namelijk: Bitcoin Cash (BCH).

De reden waarom Bitcoin Cash stijgt

Bitcoin Cash (BCH), de op 3 na grootste cryptocurrency ter wereld, ziet vandaag een enorme groei van 14,4 procent. Op het moment van schrijven verhandeld 1 BCH token voor ongeveer $543 dollar.   bitcoin cash   De Bitcoin Cash koers ziet sinds vrijdag middag haar koers plotseling enorm stijgen. 2 dagen geleden lag de Bitcoin Cash koers nog rond de $423 dollar. Dat betekent dat de munt met ongeveer $120 dollar is gestegen in 2 dagen tijd. De reden van de enorme stijging op 2 november was dat Bitcoin.com en Binance de nieuwe hardfork van Bitcoin Cash gaan ondersteunen. Maar ook gisteren en vandaag zagen we de koers flinke sprongen maken. Dit komt omdat ook Coinbase laat weten de hardfork te gaan ondersteunen. Twee keer per jaar maakt het Bitcoin Cash netwerk hard forks als onderdeel van geplande protocolupgrades. De volgende BCH hard fork is gepland voor 15 november 2018 en Coinbase is bereid om de gepubliceerde roadmap van bitcoincash.org te ondersteunen. Bezit jij Bitcoin Cash tokens? Dan betekent het dus ook dat je de nieuwe hardfork tokens zal ontvangen. Ook dit is een belangrijke reden dat de Bitcoin Cash koers omhoog schiet.   Koop Bitcoin Cash | IDEAL

Live Crypto koersen

Ben je benieuwd naar de Live crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina ‘Crypto koersen’. Hier vindt je Live cryptocurrency koersen van de belangrijkste 40 munten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.  

Live Crypto koersen