Bitcoin

Dit is tot hoe hoog de Bitcoin prijs kan stijgen

De Bitcoin prijs stijgt vandaag met 22% naar een nieuw zevendaags hoogtepunt van $6.650. Het lijkt er nu op dat BTC investeerders de prijs zullen laten stijgen tot $7.200.


BTC prijs kan stijgen tot $7.200

De grootste digitale munt heeft een indrukwekkend herstel van 66% behaald sinds het op 13 maart was gedaald tot $3.775. De vraag is nu natuurlijk hoe lang de huidige rally stand houdt.

Na het breken van de trendlijn op $5.600, vormde Bitcoin een bullish patroon van drie ‘white soldier candles’. De koers schoot daardoor omhoog tot iets boven de $6.300 weerstand. De prijsstijging stokte vervolgens even rond dit niveau. Echter, even later steeg de koers alsnog tot boven dit niveau. Hierdoor lijkt het weerstandsniveau van $6.300 – $6.400 omgezet te zijn tot een ondersteuning. Vanuit hier is het mogelijk dat de BTC koers tot $7.200 stijgt, hoewel er rond de $6.600 – $6.800 ook wat weerstand ligt.

Het ziet er dus vrij positief uit voor Bitcoin. Toch is het wel belangrijk om het handelsvolume in de gaten te houden. Alleen zo weet je zeker dat het een sterke rally is.


Dit moet je niet vergeten

Gisteren schreef Newsbit al in een bericht dat Bitcoin een sterk herstel naderde. Zo wordt het nieuws over mogelijke rechtstreekse betalingen aan alle Amerikanen tot optimisme geleid.

Het bijdrukken van enorme sommen geld door de centrale banken helpt mee aan de koersstijging van de Bitcoin. Langzaam maar zeker lijken investeerders zich te realiseren dat deze enorme maatregelen inflatie kunnen veroorzaken. Steeds meer mensen zullen dan vluchten naar safe-haven assets zoals Bitcoin en goud.

Ook moeten we niet vergeten dat de Bitcoin halving er aan zit te komen. Dit is en blijft een enorm bullish evenement die we, ondanks de corona crisis, niet moeten vergeten.

 

Bitcoin nieuws

Nieuwe Bitcoin ETFs kochten al voor $35 miljard aan BTC
Stevent de Bitcoin koers af op een recordhoogte van $180.000?
MicroStrategy koers veel te hoog ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?