Maak een account op Bitvavo en krijg €10 cadeau!
Bitvavo: Ontvang €10
Welkomstbonus!
De Bitcoin prijs stijgt vandaag met 22% naar een nieuw zevendaags hoogtepunt van $6.650. Het lijkt er nu op dat BTC investeerders de prijs zullen laten stijgen tot $7.200.
De grootste digitale munt heeft een indrukwekkend herstel van 66% behaald sinds het op 13 maart was gedaald tot $3.775. De vraag is nu natuurlijk hoe lang de huidige rally stand houdt.
Na het breken van de trendlijn op $5.600, vormde Bitcoin een bullish patroon van drie ‘white soldier candles’. De koers schoot daardoor omhoog tot iets boven de $6.300 weerstand. De prijsstijging stokte vervolgens even rond dit niveau. Echter, even later steeg de koers alsnog tot boven dit niveau. Hierdoor lijkt het weerstandsniveau van $6.300 – $6.400 omgezet te zijn tot een ondersteuning. Vanuit hier is het mogelijk dat de BTC koers tot $7.200 stijgt, hoewel er rond de $6.600 – $6.800 ook wat weerstand ligt.
Het ziet er dus vrij positief uit voor Bitcoin. Toch is het wel belangrijk om het handelsvolume in de gaten te houden. Alleen zo weet je zeker dat het een sterke rally is.
Gisteren schreef Newsbit al in een bericht dat Bitcoin een sterk herstel naderde. Zo wordt het nieuws over mogelijke rechtstreekse betalingen aan alle Amerikanen tot optimisme geleid.
Het bijdrukken van enorme sommen geld door de centrale banken helpt mee aan de koersstijging van de Bitcoin. Langzaam maar zeker lijken investeerders zich te realiseren dat deze enorme maatregelen inflatie kunnen veroorzaken. Steeds meer mensen zullen dan vluchten naar safe-haven assets zoals Bitcoin en goud.
Ook moeten we niet vergeten dat de Bitcoin halving er aan zit te komen. Dit is en blijft een enorm bullish evenement die we, ondanks de corona crisis, niet moeten vergeten.
Cryptomarkt onder druk: spanningen Iran-Israël jagen beleggers weg uit Bitcoin, koers keldert naar een cruciale steunlijn.
Dit is volgens niet het moment om bearish te zijn over Bitcoin, zo stelt de populaire analist Tomas in zijn analyse.
De mediaan-productiekosten voor één Bitcoin zijn tot boven de 70.000 dollar gestegen. Worden miners uitgeknepen in deze markt?
Twee AI-modellen voorspellen een stijging van de Bitcoin koers tot boven 110.000 dollar per 1 juli, met ruimte omhoog.
EU-voorstel wil private keys als persoonsgegevens beschouwen. Bitcoin-transacties zouden dan gewist moeten worden – een onmogelijke eis.
De cryptokoersen zakken na weken van stijging plots stevig weg. Wat veroorzaakt de terugval, en is dit een korte dip of het begin van meer?