Altcoin Nieuws

Dit is waarom de Aptos koers met 30 procent is gestegen

De Aptos koers is in de afgelopen 24 uur met zo’n 30 procent gestegen. Hiermee is APT één van de best presterende cryptomunten van vandaag. Als we wat verder uitzoomen zien we dat de prijsstijging van de munt nog indrukwekkender is. De APT koers is in de afgelopen 7 dagen namelijk met een ongelofelijke 82 procent gestegen.

APT koers vrijdag 13 2023
APT koers 1 uur per candle – Bron: Tradingview

Wat is Aptos?

Aptos is een Layer 1 Proof-of-Stake blockchain-protocol dat gebruik maakt van een nieuwe smart-contractprogrammeertaal genaamd Move, die is ontwikkeld door Meta’s Diem blockchain-ingenieurs. Het staat bekend om zijn veelzijdigheid en positioneert zich geleidelijk als een sterke concurrent van Ethereum.

De afgelopen dagen presteert Aptos uitermate goed, waardoor het dicht bij zijn hoogste punt ooit komt. APT bereikte ongeveer drie maanden geleden zijn All Time High van $10,25, waar het momenteel nog zo’n 30 procent van verwijderd is. Dat is indrukwekkend. Zeker als je het vergelijkt met de prestaties van andere grote cryptomunten.

Waardoor stijgt de Aptos koers plotseling?

De groei van het Aptos-token wordt aangedreven door het toenemende nut en de populariteit van de APT-coin. Als een relatief nieuw blockchain-protocol is Aptos erin geslaagd het bewustzijn van zijn mogelijkheden te vergroten en zijn integraties uit te breiden.

Dit wordt bevestigd door Onus Finance, een gedecentraliseerd financieel (DeFi) handelsplatform, dat meldde dat Aptos de meest besproken altcoin binnen zijn gemeenschap is. Dit ondersteunt het doel van het Aptos-protocol om toegankelijk te zijn voor iedereen in Web 3.0, aangezien het tot doel heeft een ecosysteem van dApps te creëren om problemen op te lossen.

Al met al ziet de toekomst van Aptos er veelbelovend uit, aangezien het protocol steeds meer grip krijgt en de aandacht trekt van de gedecentraliseerde financiële gemeenschap (DeFi). Aptos is erin geslaagd het bewustzijn van zijn mogelijkheden te vergroten en zijn integraties met andere platforms uit te breiden. Het groeiende nut en de populariteit van de APT-munt stimuleren de groei van het token, en dit zal naar verwachting doorgaan naarmate er meer dApps worden gebouwd op het Aptos-protocol.

Altcoin nieuws

Onbekende Ethereum-rivaal schiet met 97 procent omhoog
Justin Sun stuurt 100 miljoen dollar om Huobi te redden
Vitalik Buterin start oorlog tegen shitcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Mogelijk bankrun op ongeveer 190 Amerikaanse banken
Onbekende Ethereum-rivaal schiet met 97 procent omhoog
XRP koers van 589 dollar in aantocht?