Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Dit is waarom Shiba Inu-houders niet willen verkopen

Ondanks de grote prijsdaling van Shiba Inu de afgelopen weken lijken de meeste investeerders nog steeds niet bereid om hun SHIB te verkopen.


Whales kopen SHIB op

Whales zijn bezig met het opkopen van SHIB tokens. SHIB heeft een dominantie van ongeveer 7% in de top 1000 Ethereum-whalewallets. Hiermee overtreft het alle andere tokens, de whales bezitten hiermee meer dan $1,5 miljard aan SHIB tokens volgens WhaleStats.

Veel Shiba Inu whales lijken nu verlies te lijden met hun SHIB investering. Volgens het blockchain-intelligentieplatform, IntoTheBlock, heeft ongeveer 38% van de SHIB-houders minder geld dan dat waarvoor ze de tokens gekocht hadden.

IntoTheBlock Shiba Inu
Bron: IntoTheBlock

Desondanks zijn de investeerders niet geneigd hun SHIB-tokens te verkopen. Dit is ondanks dat de prijs met ongeveer 65% daalde ten opzichte van het all-time high van $0,000087 in oktober.


Sentiment geleid door ontwikkelingen in het SHIB-ecosysteem

Het sterke holdingsentiment onder SHIB-investeerders kan het gevolg zijn van de mate van acceptatie die te maken heeft met bepaalde recente ontwikkelingen.

Eerder deze maand bereikten de Shiba Inu-wallets een opmerkelijke 1.070.000 adressen. Hiermee overschreden ze de grens van 1 miljoen. 

Recente aankondigingen van de Shiba Inu Core Developers (SICD) hebben geleid tot optimisme over de toekomst van SHIB. Volgens Eric M., een Shiba Inu Core-ontwikkelaar, zouden marktdeelnemers “binnenkort” moeten uitkijken naar Shibarium. Shibarium wordt Shiba Inu’s layer 2-schaaloplossing.

De L2-oplossing moet transacties goedkoper en sneller maken dan ze nu zijn op het op Ethereum gebaseerde blockchain-netwerk. Het zal ook een grote rol spelen bij het verbeteren van de gebruikerservaring van Shiba Inu’s eigen versie van de metaverse. Deze is in de maak is volgens de pseudonieme maker van de meme-coin, Ryoshi.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten