Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu bereidt zich voor op de metaverse – Komt er een grote stijging?

Shiba Inu zou binnenkort zijn focus kunnen verleggen naar blockchain-gaming. Dit zal het aantal tokens in omloop aanzienlijk verminderen, waardoor de SHIB prijs kan gaan gaan stijgen.


Game-ontwikkelaar ingeschakeld

Een van de ontwikkelaars van de SHIB token, genaamd Shytoshi Kusama, noemde de metaverse de “toekomst van gaming”. Volgens Kusama is de overstap naar gaming geen geheel nieuwe gedachte. Hij vertelde dat Shiba Inu’s oprichter Ryoshi hier al een tijd geleden over nadacht. Het team overweegt nu om dit idee tot leven te brengen.

Het team heeft daarom hulp gezocht bij AAA-games. Ze hebben game-ontwikkelaar en voormalig VP of Technology bij Activision, William David Volk, ingeschakeld.

“Ik ben vereerd om met een geweldig team te mogen werken aan wat een van de belangrijkste games aller tijden zal worden,” zei William David Volk.


Shiba Inu-games ontwikkelen

Volgens Kusama zal de eerste versie van de Shiboshi-game worden gebouwd door een groep ontwikkelaars en adviseurs onder leiding van William. Deze game zal eerst alleen beschikbaar zijn voor mobiel.

Wanneer het voltooid is, zal de eerste op blockchain gebaseerde game uitsluitend in licentie worden gegeven aan het gedecentraliseerde team van Shiba Inu voor gebruik op Shibarium. Dit is een laag-2-netwerk in uitvoering dat de nominale vergoedingen voor services, games, of daarop gebouwde producten aanzienlijk zal verbeteren.

Er wordt ook verwacht dat de vergoedingen die worden gegenereerd door de in-app gekochte games, kansen zullen bieden voor SHIB- en Leash-burns. Dit zal een positieve invloed op de waarde van het token hebben.


Overstap naar de metaverse

Kusama is niet helemaal tevreden met Meta’s idee van de metaverse, gezien de privacyschandalen die verband houden met Facebook. Hij is echter erg enthousiast over de visualisatie van een virtuele wereld:

“Ik geloof dat een “metaverse” meer is dan een manier om uw gegevens te extraheren. Het moet echte waarde bieden aan gebruikers. Om dit te doen, is een bepaalde basis vereist die is gebouwd voorafgaand aan de release van de technologie.”

Op verzoek van Guardians of Shib verwijst hij naar The Shiba Inu Core Devs (SICD) die werken aan de ontwikkeling van zijn eigen metaverse. Deze staat bekend als “Oshiverse”. Verder zei hij het volgende:

“We werken aan zoveel aspecten van Shiba Inu. Hieronder vallen Shibarium, Shi, Shibanet, The Decentralized Shiboshi Game, Incubator en nog veel meer dat pas in de nabije toekomst duidelijk zal worden. Het is deze combinatie van elementen in combinatie met Ethereum als kern, die zal zorgen voor de magie van een succesvol nieuw Shiba-universum dat door geen token of bedrijf wordt geëvenaard.”

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten