Altcoin Nieuws

Dit is waarom steeds meer investeerders positief zijn over Luna Classic

Steeds meer investeerders zijn positief gestemd over Luna Classic. Zeker nu het Twitter account genaamd ‘LUNC staking’ heeft onthuld dat er meer dan 566 miljard LUNC tokens zijn gestaked. Dat is meer dan 9,6 procent van de totale voorraad van 6,9 biljoen Luna Classic tokens.

Op 10 september schreef Newsbit al dat er 532 miljard LUNC tokens gestaked waren. Nu zijn dat er 566 miljard wat betekent dat er in een week tijd 32 miljard extra Luna Classic tokens zijn gestaked.

Dat het aantal gestakede tokens blijft groeien is een goed teken voor het netwerk. Het laat namelijk zien dat steeds meer investeerders in het project beginnen te geloven. Daarnaast betekent het groeiende aantal tokens dat gestaked wordt dat er minder aanbod is, wat de prijs opdrijft.

Meer goed nieuws voor Luna Classic

Het is vermeldenswaard dat het staken op het Terra Classic-netwerk werd hervat als onderdeel van de V22-netwerkupgrade die plaatsvond op 27 augustus. Sommigen beschouwen dit als de eerste stap in het LUNC-wederopbouwproces.

De LUNC-gemeenschap heeft ook een voorstel voor burn-belasting van 1,2% voorgesteld en goedgekeurd als onderdeel van haar routekaart naar herstel van Terra Classic. Het voorstel is bedoeld om het overtollige LUNC-aanbod te laten krimpen en zal op 21 september worden geïmplementeerd voor alle on-chain-transacties.

Toch wil de LUNC community meer. Ze proberen dan ook met man en macht om alle crypto beurzen aan boord te krijgen om de burn-belasting ook toe te passen op alle off-chain activiteiten zoals spothandel. Als dat lukt zou dat heel goed nieuws zijn voor de Luna Classic koers.

De Luna Classic koers is vandaag met meer da 14 procent gestegen en handelt op het moment van schrijven rond de $0,000317.

Altcoin nieuws

200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen 200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen
Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance
Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld” Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld”
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten