terra, luna classic token
Altcoin

Er zijn 6 miljard Luna Classic tokens gestaked in slechts 3 dagen

De LUNA Classic koers is flink gestegen de afgelopen week. Dit doordat investeerders hun missie voortzetten om de munt nieuw leven in te blazen.

Stijgend momentum voor LUNC

Volgens een tweet gedeeld door een Twitter account die alle staking bijhoudt, genaamd ‘LUNC Staking’, worden er nu al voor meer 534 miljard Luna Classic tokens gestaked.

De ontwikkeling geeft aan dat LUNC-investeerders in 3 dagen samen 6 miljard Luna Classic-tokens hebben gestaked. Het is belangrijk op te merken dat het stakingsinitiatief deel uitmaakt van een poging om het totale aanbod van LUNC van maar liefst 6,9 biljoen tokens te verminderen. De 534,29 miljard LUNC vertegenwoordigt momenteel 8,9% van het totale aanbod.

Nieuw leven inblazen

Investeerders zijn niet bereid om het project op te geven, zoals velen hadden verwacht. Ze nemen belangrijke stappen om de crypto munt te helpen een enorme comeback te maken.

LUNC-staking is niet de enige manier waarop Terra-investeerders van plan zijn om Luna Classic-tokens nieuw leven in te blazen. Investeerders hebben deelgenomen aan een burn initiatief waarbij miljoenen tokens naar een inferno-adres werden gestuurd.

De gemeenschap stemde ook voor een voorstel om een belastingverlaging van 1,2% in te voeren op alle on-chain LUNC-transacties.

Altcoin nieuws

Het nut van memecoins volgens het brein achter Avalanche
Crypto-analist waarschuwt voor grote crash van altcoins zoals Chainlink
Topanalist: ‘Deze Solana-memecoin ziet er bullish uit’
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Crypto analist waarschuwt voor voor enorme koersval altcoins