Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Dit waarom de prijs van Shiba Inu omhoog kan schieten

Terwijl Shiba Inu in 2022 nog steeds in opkomst is, heeft de nieuwste tweet van Microsoft binnen de SHIB-gemeenschap voor opschudding gezorgd.


Is Microsoft geïnteresseerd in SHIB?

De SHIB-gemeenschap speculeert over meerdere theorieën met betrekking tot onderstaande tweet van Microsoft.

De tweet van de techgigant ging viraal en de hoofdontwikkelaar van SHIB, Shytoshi Kusama, reageerde erop met een GIF die nieuwsgierigheid opwekte. De speculatie is dat Microsoft verwijst naar twee op Doge gebaseerde populaire meme-coins, Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB).

Deze tweet komt nadat SHIB onlangs zijn eigen ‘Shiberse’ aankondigde. Microsoft kondigde vorige maand aan dat het het videogamebedrijf Activision Blizzard zal kopen in een contante deal van $68,7 miljard.

Microsoft Teams reageerde hierop via hun Twitter-account en verwees mogelijk opnieuw naar meme-coins.

Op internet is een theorie verschenen dat de tweet van Microsoft een verwijzing kan zijn naar de populaire DOGE-killer. Sommigen hebben echter ook een mogelijk partnerschap tussen de twee voorspeld.


Wil jij SHIB verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


259 miljard SHIB vernietigd, nog 1 miljard te gaan

Ondertussen krijgt de SHIB-gemeenschap ook hulp en momentum van de SHIB-burning om de vraag naar SHIB-tokens te stimuleren. Steven Cooper is de eigenaar van de organisatie die regelmatig SHIB vernietigt. Vandaag kondigde hij aan dat ze al 250 miljard hebben verbrand en toegevoegd aan de dode wallet. Volgende week zal er nog eens 1 miljard SHIB worden vernietigd.

Hoewel Steven in het verleden geen specifieke tijd heeft gegeven met betrekking tot de burns, heeft hij deze keer duidelijk de volgende periode aangegeven.

Volgens rapporten begon Steven’s bedrijf Bigger Entertainment zelf SHIB-tokens naar een van de dode wallets te sturen. Cooper is dus niet de enige Shiba Inu-enthousiasteling is die zich inzet om het totale aanbod van de meme-cryptocurrency te verminderen.

Vorige week werden ongeveer 300 miljoen Shiba Inu-munten vernietigd door de gemeenschap.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten