GalaxyPB
Persbericht

Dit zijn de vier munten die 2024 zullen bepalen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De vraag die bij de meeste crypto-investeerders, vooral bij beginners, leeft is: “Wat is de beste cryptocurrency om in te investeren?” vooruitlopend op het nieuwe jaar. Het nieuwe jaar belooft spannend te worden, waarbij velen een betere algemene bullrally op de markt voorspellen. Hierdoor zouden veel cryptocurrencies kunnen stijgen.

Met dit in gedachten zijn marktanalisten van mening dat Injective ($INJ), Solana ($SOL), Celestia ($TIA) en de nieuwe Galaxy Fox ($GFOX) tot de beste crypto’s zouden kunnen behoren die je nu kunt kopen, omdat ze tekenen vertonen van topwinnaars zijn in 2024.

Galaxy Fox ($GFOX): Zoemende GameFi-mememunt

Galaxy Fox combineert de hoge acceptatie en toenemende winstgevendheid van de GameFi-sector met de aantrekkingskracht van het meme-ecosysteem. Dit positioneert de innovatieve meme-munt voor groot marktsucces. Galaxy Fox heeft een web3 runner-game, waar je geld mee kunt verdienen. Je krijgt ook de kans om het NFT-landschap te verkennen en hiervan te profiteren in het ecosysteem van het innovatieve project.

Galaxy Fox streeft ernaar om van zijn eigen valuta $GFOX een algemeen erkende valuta te maken op meerdere web3-platforms. En het zal beginnen in zijn ecosysteem. Spelers verdienen het meme-token als ze deelnemen aan de runner-game van het platform en goed presteren. Het wordt een all-out multiplayer-game waarin de beste spelers op het scorebord in-game valuta kunnen verdienen, die kunnen worden omgezet in $GFOX, een echte waardeopslag.

Spelers kunnen gameboosters kopen met $GFOX op de Galaxy Fox NFT-marktplaats. Ze kunnen daar ook hun Galaxy NFT’s verhandelen en de unieke collectie benutten om de kansen op spelwinst te vergroten. Naast P2E-inkomsten kunt u profiteren van het platform door uw $GFOX-token in te zetten, wedstrijden te winnen of Galaxy NFT’s te verhandelen. Het deflatoire token volgt de trend van de nieuwste meme-munten en heeft een echt nut en gebruiksscenario. $GFOX is een goede cryptomunt voor beginners, en één van de beste cryptomunten die proactieve beleggers zouden moeten overwegen.

Galaxy Fox Banner

Injecteve (INJ) ogen bullish omkering te midden van de huidige daling

Injective is een op financiën gebaseerde blockchain die dApps van de volgende generatie aandrijft. Het interoperabele L1-protocol ondersteunt voorspellingsmarkten, leenprotocollen, derivatenuitwisseling en gedecentraliseerde spot. Het heeft een instant finaliteitsfunctie en bevat meer dan 100 projecten in zijn ecosysteem. $INJ is het oorspronkelijke token van het protocol en behoort dit jaar tot de beste winnaars.

De altcoin heeft een YTD-rendement van 2730,12% en gaat van een marktprijs van $1,20+ begin dit jaar naar een markt van boven de $30 momenteel. $INJ zette een paar dagen geleden een nieuw record ooit op $44,61, maar handelt nu rond de $35+ te midden van een aanhoudende daling. Experts geloven dat de altcoin in 2024 het tij opnieuw zou kunnen keren, waardoor het één van de beste crypto’s is om in te investeren.

Solana (SOL) streeft naar betere prestaties in 2024

Solana (SOL) is één van de best presterende top-altcoins dit jaar, met een stijging van meer dan 1000% gedurende het hele jaar. Solana (SOL) heeft de afgelopen week Binance Coin (BNB) omvergeworpen en is qua marktkapitalisatie de vierde cryptocurrency geworden. Terwijl BNB zijn positie heeft herwonnen, plaatst Solana (SOL) met een marktkapitalisatie van meer dan 45,5 miljard dollar een comfortabele vijfde plaats.

Solana (SOL) had in januari 2023 moeite om de prijs van $20 te overschrijden, maar wordt momenteel verhandeld boven de $105. De cryptocurrency heeft een ongelooflijke run van 30 dagen achter de rug, van $61 naar een jaarhoogte van $125,19. Het marktsentiment is bullish, ook al is Solana (SOL) er niet in geslaagd de weerstand rond zijn piekprijs te doorbreken. De altcoin probeert terug de marktprijs van $110+ te doorbreken en zal waarschijnlijk binnenkort het weerstandsniveau van $120 opnieuw testen.

Solana (SOL) zou het komende jaar de marktprijs van $200 kunnen overschrijden als het zijn huidige momentum vasthoudt. Dit maakt het een potentiële topcrypto om nu te kopen.

Galaxy Fox Banner

Celestia (TIA) Prijsvooruitzichten in 2024

Celestia (TIA) is dit jaar opnieuw een grote winnaar en heeft het potentieel om zijn marktrun in het nieuwe jaar te herhalen. Celestia wordt geprezen als het eerste modulaire blockchain-netwerk waarmee ontwikkelaars hun uitvoerings- en afwikkelingsomgevingen kunnen definiëren met minimale overhead.

De inheemse munt, $TIA, werd dit jaar op een gegeven moment gewaardeerd op $2,20, maar is astronomisch gegroeid tot een altcoin met dubbele cijfers. Het kent zijn beste stijging in het huidige kwartaal en gaat binnen een paar weken van $6,43 naar een recordhoogte van $15,14 ooit. $TIA bevindt zich momenteel in een neerwaartse ommekeer, maar analisten denken dat dit een goed startpunt zou kunnen zijn om over enkele maanden winst te maken.

Conclusie

$GFOX bereidt zich voor op de 7e voorverkoopfase, die gepaard zou kunnen gaan met een prijsverhoging voor voorverkooptokens. Daarom wordt proactieve beleggers geadviseerd om tegen de lagere prijs deel te nemen aan de voorverkoop. De token met vossenthema heeft alles wat nodig is om een winstgevende altcoin te zijn, en deelname aan de voorverkoop vergroot de winstkansen.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit je aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk