Altcoin Nieuws

Do Kwon ontkent berichten dat autoriteiten 40 miljoen aan crypto hebben bevroren

Do Kwon, de CEO van TerraForm Labs ontkent de berichten dat Zuid-Koreaanse autoriteiten 40 miljoen euro aan cryptomunten hadden bevroren.

Kwon ontkent berichten

TerraForm Labs CEO Do Kwon ontkende de berichten dat Zuid-Koreaanse officieren van justitie nog eens 40 miljoen euro aan crypto hebben bevroren. Dit bericht kwam naar buiten door de Koreaanse outlet News1.

Nogmaals, ik gebruik KuCoin en OkEx niet eens, ik heb geen tijd om te handelen en er is geen geld bevroren. Ik weet niet wiens geld ze hebben bevroren, maar leuk voor hen, ik hoop dat ze het voorgoed gebruiken.

– Do Kwon

Een week geleden zei Kwon op Twitter dat hij geen geld had aangenomen van zijn bedrijf. Bovendien zei hij dat er geen geld van TerraForm Labs of Luna Foundation Guard was bevroren. Destijds had de International Criminal Police Organization, beter bekend als Interpol, Kwon op de rode lijst geplaatst.

Op de vlucht

Zuid-Koreaanse aanklagers vertelden dat de kennisgeving betekent dat wetshandhaving instanties nu verplicht zijn om samen te werken bij het lokaliseren en arresteren van Kwon.

Kwon ontkent al een maand lang dat hij op de vlucht is. Bovendien weigert hij zijn identiteit te onthullen via zijn Twitter-account, waarbij hij beweert dat hij en zijn bedrijf volledig samenwerken en dat ze niets te verbergen hebben.

Een Zuid-Koreaanse rechtbank vaardigde op 15 september een arrestatiebevel uit tegen de oprichter van Terra. Daarbij beschuldigde de rechtbank hem van het overtreden van de regels van de kapitaalmarkt. Daarnaast was het bevel ook gericht op vijf andere inwoners van Singapore die verband houden met de ineenstorting van Terraform Labs’ algoritmische stablecoin, TerraUSD.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten