Altcoin Nieuws

Do Kwon heeft spijt van zijn alter ego op Twitter

Do Kwon zou minder tijd besteden aan Twitter als hij dingen anders zou kunnen doen, zo liet hij onlangs weten in een interview.

Do Kwon over het gebruik van Twitter

Sprekend in een podcast vanuit een geheime locatie, zei Terra mede-oprichter Do Kwon dat zijn Twitter-imago zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld. Hij gaf daarbij aan dat zijn imago grotendeels voor amusement was. Hij gaf ook aan dat hij spijt heeft van het imago. Hij plaatste te veel grappen en was niet serieus genoeg. In de podcast zei hij:

Het industriële jargon hiervoor wordt ‘shit posting’ genoemd. Achteraf had ik me aan een strengere normen moeten houden.

– Do Kwon

Hij suggereerde dat zijn toon een reactie was op de stijl die veel crypto fans gebruiken op Twitter.

Alleen omdat er anonieme figuren zijn die, die ook op deze manier twitteren, betekent dit niet dat ik dit voorbeeld had moeten volgen.

– Do Kwon

Toen hem werd gevraagd wat hij anders zou hebben gedaan in de aanloop naar de crash van het Terra-ecosysteem, was een van die dingen minder agressief reageren en minder grappen maken op Twitter.

Door minder tijd door te brengen op sociale media en met mensen te praten waarvan ik denk dat het zeker zou hebben geholpen, had ik waarschijnlijk veel meer kunnen bereiken.

– Do Kwon

Ondanks dat hij dus spijt uiten over zijn berichten en hij sommige oude tweets vrij ongemakkelijk vindt, zei hij dat hij niet van plan was ze te verwijderen. Mensen hebben me gevraagd om ze weg te halen, maar ik denk dat het de moeite waard is om ze daar gewoon te houden.

Kwon’s tweets over Terra

Kwon heeft veel kritiek gekregen op zijn oppervlakkige toon tijdens de ineenstorting van Terra, gezien de verwoestende impact op veel investeerders.

Zelfs toen de cryptomunten LUNA en UST kelderden, probeerde Kwon de angsten te onderdrukken in een reeks tweets. Hij beloofde nieuw kapitaal en een herstelplan. Dat is echter niet of nauwelijks gelukt.

De afgelopen weken heeft Kwon het platform gebruikt om terug te slaan naar de Zuid-Koreaanse autoriteiten. Waarbij hij beweerde dat hij niet “op de vlucht” was. Daarnaast ontkende hij dat de autoriteiten $62 miljoen aan fondsen hadden bevroren.

Tijdens een podcast zei Kwon dat zijn Twitter-gebruik voortkwam uit zijn introverte persoonlijkheid, evenals de druk van de groeiende Terra-gemeenschap.

Naarmate Terra groeide, was er meer behoefte vanuit de gemeenschap om opener en eerlijker te zijn over mijn gedachten en meningen en transparanter te zijn over de dingen waar we aan werken.

– Do Kwon

Achteraf had Kwon misschien beter de introverte jongen kunnen blijven die hij altijd al was.

Altcoin nieuws

Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?
Prijs van FTM stijgt met 50% terwijl Fantom roadmap onthult
Voorstel van Terra Classic om burn belasting opnieuw te verhogen tot 1,2%
Meer nieuws

Meest gelezen

Europese Centrale Bank geeft grote waarschuwing over Bitcoin
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten