Altcoin Nieuws

Terra oprichter Do Kwon: “Ik ben niet op de vlucht”

Do Kwon, de man achter Terra, wordt gezocht door de Zuid-Koreaanse autoriteiten. Lange tijd dachten zij dat Do Kwon zich schuilhield in Singapore, maar dat blijkt nu niet het geval. Do Kwon zelf geeft via Twitter aan zich niet te verstoppen.

Arrestatiebevel voor Do Kwon

Eerder deze week ging er vanuit de Zuid-Koreaanse openbare aanklager een arrestatiebevel uit voor Do Kwon, de gevallen oprichter van het geïmplodeerde Terra-ecosysteem. Ze hebben het daarvoor verantwoordelijke ministerie zelfs gevraagd om zijn paspoort in te trekken. De autoriteiten dachten dat Do Kwon in Singapore zat, maar op zaterdag zei de Singaporese politie dat hij daar niet is.

Nu heeft Do Kwon van zich laten horen via Twitter. Op zaterdagmiddag twitterde Kwon het volgende: “Ik ben niet ‘op de vlucht’ of iets dergelijks voor enige overheidsinstelling die belangstelling heeft om te communiceren, we werken mee en hebben niets te verbergen. We zijn bezig onszelf in meerdere jurisdicties te verdedigen.”

“Mijn GPS-coördinaten gaan jou niets aan”

Do Kwon begon dezelfde berichtenreeks met de mededeling dat, tenzij het om vrienden gaat, er plannen zijn voor een meeting of er sprake is van een op GPS-gebaseerde Web3 game, dat zijn GPS-coördinaten niemand iets aangaan. Wat op zich een terechte uitspraak is. Ergens is het natuurlijk logisch dat mensen benieuwd zijn naar de verblijfplaats van Do Kwon, aangezien hij voor miljarden dollars aan schade veroorzaakte.

Je zou zelfs kunnen zeggen dat het instorten van de cryptomarkt in mei van dit jaar op zijn naam staat. Sindsdien is de crypto-winter namelijk echt in volle gang. Meerdere grote partijen binnen de industrie kwamen daardoor onder druk te staan en dat heeft zeker zijn effect gehad op de koersen. Wat dat betreft zou het een goede zaak zijn als Do Kwon snel berecht wordt.

Altcoin nieuws

200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen 200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen
Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance
Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld” Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld”
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten