politie
Altcoin

Er is een arrestatie bevel uitgevaardigd tegen Terra oprichter Do Kwon

De rechtbank vaan Seoul heeft een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de oprichter van Terra, Do Kwon, en vijf andere personen zo meldt Bloomberg. Kwon is volgens het rapport beschuldigd van het overtreden van de kapitaalmarktregels.

Het arrestatie bevel komt nadat verschillende medewerkers van Terraform Labs in juni Zuid-Korea niet mochten verlaten tijdens een onderzoek naar de implosie van het Terra-project.

In zijn eerste uitgebreide interview sinds de ineenstorting van Terra verwierp Do Kwon het idee dat de UST stablecoin oplichterij was. Ook zei hij dat het werkte zoals bedoeld totdat het plotseling stopte met functioneren. Hij had nooit gedacht dat een dergelijke ineenstorting had kunnen gebeuren, zo vertelde hij.

De controversiële ondernemer zei dat hij vastbesloten was om de komende jaren in de crypto-industrie te blijven en te werken aan het nieuwe Terra project. Dit ondanks mogelijk een gevangenisstraf.

Na de ineenstorting van Terra in mei riep ‘Black Swan’-auteur Nassim Taleb op om Kwon achter de tralies te zetten om te voorkomen dat hij nog meer oplichting zou lanceren.

Altcoin nieuws

Glassnode oprichters: Altcoins klaar voor stijging van 350%
Kritieke beveiligingsfout in het Cosmos blockchain systeem tijdig opgelost
Worldcoin kent komende 6 maanden een inflatie van 19%
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?