terra, luna
Altcoin

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte

Do Kwon, de omstreden oprichter van Terraform Labs, verbrak eindelijk zijn Twitter-stilte en sprak over de behoefte aan gedecentraliseerd geld.

Do Kwon keert terug op Twitter

De omstreden oprichter van Terraform Labs, Do Kwon, verbrak eindelijk zijn stilte op Twitter en herhaalde zijn overtuiging dat de crypto wereld gedecentraliseerd geld nodig heeft dat censuur bestendig is.

“Gedecentraliseerde netwerken hebben gedecentraliseerd geld nodig, dit is vandaag duidelijker dan ooit.

Aldus Do Kwon

Verschillende Twitteraars uit de crypto gemeenschap reageerden heftig op de bravoure van Do Kwon. Hoewel de Terra-oprichter de reacties uitschakelde, deden de Twitter gebruikers hun zegje.

Het is geen nieuws dat de pogingen van Do Kwon om gedecentraliseerd geld te krijgen niet zo goed zijn verlopen. Steeds meer mensen noemen de oprichter van Terra zelfs een oplichter. Met name de ontkoppeling van de UST stablecoin, dat de gedecentraliseerde geldkloof moest opvullen door te worden ondersteund door Bitcoin-reserves, zorgde ervoor dat LUNA- en UST-tokens van investeerders van de ene op de andere dag waardeloos werden Het is dan ook niet zo gek dat zowel Amerika als Zuid-Korea onderzoek doen naar het bedrijf. Ook is Terra voor de rechter gesleept.

Do Kwon’s verklaringen komen nadat Circle, de uitgever van USDC stablecoin, alle Ethereum-adressen blokkeert die zijn gekoppeld aan Tornado Cash. Daarbij bevroor het meer dan 75.000 USDC. Deze actie heeft sindsdien geleid tot bezorgdheid over het gebrek aan weerstand tegen censuur van Stablecoins onder privacy advocaten in de crypto wereld.

Tornado Cash

Tornado Cash is een gedecentraliseerde applicatie die gebruikers kunnen gebruiken om een spoor van crypto transacties op de blockchain te verbergen. Hoewel voorstanders van privacy beweren dat er volledig legale redenen zijn voor het bestaan van deze tools, is het gebrek aan controles en het recente gebruik van deze tools een reden tot bezorgdheid geworden voor regelgevers.

Aanvallers gebruikten de dApp in de Ronin bridge-hack waarbij meer dan $600 miljoen werd gestolen in crypto. Hetzelfde was ook het geval bij de Harmony Bridge-aanval.

Altcoin nieuws

Dit zijn de 3 best presterende cryptomunten van het moment
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Tether brengt dollar en goudmunten naar Telegram
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’