Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Do Kwon ontkent verduisteren van 2.7 miljard dollar

Do Kwon, de CEO en mede-oprichter van Terra (LUNA) en de stablecoin TerraUSD (UST), heeft de beweringen weerlegd dat hij bijna drie jaar lang elke maand $80 miljoen heeft geïncasseerd.

Kwon ontkent beschuldigingen verduisteren $2.7 miljard

Op 11 juni doken talrijke onbevestigde berichten op over Kwon’s deelname aan het wegsluizen van liquiditeiten uit LUNA en UST voor de crash. Dit deed hij om stablecoins met een US dollar-koppeling te kopen, zoals Tether (USDT).

Geruchten over Kwon die LUNA- en UST-reserves aan het uitbetalen was, doken op nadat een Twitter thread van @FatManTerra. Hij deelde details over hoe Kwon erin slaagde om geld weg te sluizen terwijl de liquiditeit kunstmatig in stand werd gehouden.

Kwon adviseerde de cryptogemeenschap echter het gerucht nog niet te geloven totdat het bewezen is:

De bewering dat ik $2,7 miljard heb uitbetaald aan wat dan ook, is onjuist.

– Do Kwon

Do Kwon ontkent gerucht over salaris van $80 miljoen

Kwon verklaarde dat het recente gerucht over het uitbetalen van $80 miljoen per maand in tegenspraak is met de bewering dat hij nog steeds het grootste deel van zijn LUNA-aandelen bezit. Bovendien herhaalde Kwon dat zijn inkomen de afgelopen twee jaar alleen bestond uit een salaris in contanten van TerraForm Labs (TFL).

Dagvaarding van Do Kwon

Kwon zei tegen de community dat het verspreiden van onwaarheden bijdraagt aan de pijn van alle LUNA investeerders. Hij merkte het volgende op:

Ik heb niet veel gezegd omdat ik niet de indruk wil wekken slachtoffer te spelen. Ook ik heb het meeste verloren van wat had door de crash. Ik heb dit al meerdere keren gezegd maar ik geef echt niet veel om geld.

Mr. B, een ontwikkelaar van het Anchor Protocol, zou Kwon hebben gewaarschuwd voor de onrealistisch hoge rentepercentages. Mr. B zei dat het platform ontworpen was om slechts een rente van 3,6% te bieden om het Terra ecosysteem stabiel te houden. Dit werd echter voor de release veranderd in 20%:

Ik dacht vanaf het begin dat het zou instorten (ik ontwierp het) en het stortte 100% in.

De ontwikkelaar zou Kwon hebben voorgesteld om de rente te verlagen. Het verzoek werd echter afgewezen. Inmiddels is Do Kwon gedagvaard om half mei een parlementaire hoorzitting over de zaak in Zuid-Korea bij te wonen.

Altcoin nieuws

Polygon bereikt koolstofneutraliteit en koers stijgt met 24% Polygon bereikt koolstofneutraliteit en koers stijgt met 24%
Terra oprichter Do Kwon verdiende meer dan $80 miljoen per maand Terra oprichter Do Kwon verdiende meer dan $80 miljoen per maand
VeChain tekent een sponsorcontract van $100 miljoen met UFC VeChain tekent een sponsorcontract van $100 miljoen met UFC
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten