pb
Persbericht

DOGE & SHIB Koers Klaar Voor Pump – Zijn Dit De Beste Crypto Memes Om In De Gaten Te Houden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De meme coin markt heeft het recentelijk, net als de rest van de crypto markt, behoorlijk moeilijk. Nadat de Federal Reserve aangaf de rentetarieven voorlopig niet te gaan verlagen onderging de gehele crypto markt een aanzienlijke daling. Maar ondanks deze recente daling lijken zowel Dogecoin als Shiba Inu zich nu mogelijk op te maken voor een pump.

De crypto meme markt is de maand augustus slecht begonnen met een algehele daling van meer dan 2%. Ook de grote leiders Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) hebben het moeilijk, nu ze allebei al bijna 3% zijn gedaald over de afgelopen week.

Dogecoin ging 1 augustus in met een waarde van $ 0,1203, 4% lager dan de dag ervoor. Ondanks deze daling heeft Dogecoin nog altijd een market cap van maar liefst $ 17,48 miljard, waarmee het zijn plek 8 in de crypto markt behoudt.

Dogecoin koers gaat 1 augustus in met aanzienlijke daling – Bron: CoinMarketCap

Over dezelfde periode moest Shiba Inu een daling accepteren van 3,70%, wat de Shiba Inu koers richting de $ 0,00001587 bracht. Met een market cap van $ 9,35 miljard is Shiba Inu echter nog altijd bijna 2 maal zoveel waard als de nummer 3 van de meme coin markt; Pepe Coin (PEPE).

Shiba Inu koers gaat 1 augustus in met aanzienlijke daling – Bron: CoinMarketCap

Ondanks deze moeilijke periode voor deze leiders van de meme coin markt wijzen een aantal indicatoren nu op een mogelijk herstel.

‘Weighted Sentiment’ Shiba Inu wijst op mogelijk herstel 

Als er gekeken wordt naar de technische fundamenten van zowel Shiba Inu als Dogecoin is er duidelijk te zien dat de populariteit van deze twee meme coins achterloopt op die van bijvoorbeeld Bitcoin. De ‘social dominance’ indicator geeft namelijk aan hoe de ‘social dominance’ van BTC 17,9% is, terwijl die van DOGE en SHIB slechts 1,49% en 0,24% is.

Social Dominance – Bron: Santiment

Meme coins zijn volledig afhankelijk van de aandacht die ze krijgen vanuit de crypto community en deze afname in dominantie lijkt gelijk te lopen aan de recente dalingen van deze grote meme coins.

Ondanks deze daling lijken de SHIB investeerders echter vertrouwen te hebben in een aankomend herstel. De ‘weighted sentiment’ indicator van Shiba Inu wist namelijk richting een positief getal te stijgen. Die van Dogecoin bleef echter achter.

Weighted Sentiment Indicator Doge en SHIB – Bron: Santiment

Als Shiba Inu daadwerkelijk in staat is om zijn huidige daling om te zetten in een stijging moet de SHIB rekening houden met een stijging richting de $ 0,0000176. Wanneer SHIB hier echter niet toe in staat is kan er een verdere daling plaatsvinden richting de $ 0,0000155, gevolgd door de $ 0,0000153.

Dogecoin moet mogelijk rekening houden met een daling richting de ondersteuning van $ 0,1196. Als de koers niet in staat is om boven dit niveau uit te blijven kan er een verdere daling plaatsvinden richting de $ 0,1183. Ondanks dat er op dit moment nog niet veel wijst op een mogelijke verandering van de dalende trend, zou Dogecoin bij een stijging kunnen kijken naar de weerstand bij de $ 0,137. Op het moment dat deze weerstand verbroken wordt kan er gekeken worden naar een stijging richting de $ 0,14.

Alternatieve crypto om in de gaten te houden

Het vooruitzicht voor zowel Shiba Inu als Dogecoin lijkt voorlopig echter nog niet heel indrukwekkend te zijn. Beide crypto’s bevinden zich in een neerwaartse trend en een eventuele trend ommekeer lijkt voorlopig niet te gaan leiden tot indrukwekkende stijgingen.

Om die reden kiezen vele meme coin investeerders ervoor om hun aandacht te verschuiven naar andere meme coins die wel in staat zijn om de gebruikelijke ‘meme coin stijgingen’ van honderden procenten door te maken.

Met name presale tokens hebben recentelijk de aandacht gewonnen van deze meme coin investeerders, aangezien deze presale projecten hun tokens verkopen tegen hoge kortingen, waardoor er in theorie dus nog hogere winsten zijn te behalen voor investeerders zodra ze gelist worden op exchanges.

Om deze reden bespreken we hieronder een drietal van de meestbelovende presale tokens van dit moment. Deze nieuwe crypto om in de gaten te houden zijn alledrie in staat om aanzienlijke stijgingen door te maken zodra ze live gaan. 

The Meme Games (MGMES) – nieuwe crypto game combineert passie van Olympische Spelen met hilariteit van een meme coin

The Meme Games is een nieuwe crypto game die nu al door veel crypto liefhebbers de ‘officiële’ crypto van de Olympische Spelen van 2024 in Parijs wordt genoemd. Dit komt doordat deze game in staat is om de passie en competitiviteit van de Olympische Spelen te combineren met de hilariteit van een meme coin. In deze game zullen meme karakters het namelijk tegen elkaar opnemen in games die gelijk lopen aan de spelen. 

Gebruikers zijn vervolgens in staat om te wedden op welk meme karakter een gouden medaille gaat winnen. Om mee te doen zullen ze eerst wel de MGMES token moeten kopen. Zodra ze dit gedaan hebben krijgen ze de keuze uit 5 meme karakters: WIF, BRETT, TURBO, PEPE en DOGE. Op het moment dat een gebruikers het juiste karakter kiest zullen ze in aanmerking komen voor een 25% bonus op hun initiële aankoop. 

De crypto game van The Meme Games is echter niet de enige manier om extra crypto tokens te verdienen via dit project. Gebruikers kunnen hun tokens namelijk ook staken tegen een aantrekkelijke APY. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY die oploopt tot wel 725%. Er zijn inmiddels ook al meer dan 13 miljoen tokens vastgezet. 

De presale van The Meme Games heeft inmiddels al meer dan $ 310.000 aan vroege investeringen weten op te halen. Tokens kosten tijdens deze presale $ 0,00915 per stuk, maar deze prijs zal volgende week verder gaan stijgen naar $ 0,0092 op het moment dat de presale zijn volgende fase ingaat. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale

PlayDoge (PLAY) – Play 2 Earn meme coin creëert remake van bekende Tamagotchi game

PlayDoge is een nieuwe Play 2 Earn meme coin die bezig is om een remake van de bekende jaren 90 game Tamagotchi op de markt te brengen. In deze game konden gebruikers in de jaren 90 voor hun virtuele huisdier zorgen. Met PlayDoge kunnen ze dit nu opnieuw doen, maar dit keer in ruil voor crypto beloningen. In het geval van PlayDoge is dit virtuele huisdier de iconische Shiba Inu meme. 

Gebruikers die het beste voor hun huisdier zorgen kunnen zelfs op een leaderboard terechtkomen waar extra PLAY tokens te verdienen zijn. Daarnaast kunnen ze ook minigames spelen met hun virtuele huisdier om PLAY tokens te verdienen. Deze minigames maken gebruik van side-scrolling vormgeving, zoals andere bekende games uit de jaren 90 zoals Super Mario Bros. 

De game van PlayDoge is echter niet de enige manier voor gebruikers om extra PLAY tokens te verdienen. Gebruikers kunnen hun verdiende of gekochte PLAY tokens namelijk ook staken in ruil voor een aantrekkelijk rendement. Op dit moment is er een rendement te verdienen van 80% per jaar bij ETH staking en 70% per jaar bij BNB staking. 

De presale van PlayDoge wist al snel bijna $ 6 miljoen aan vroege investeringen op te halen. Hierdoor bewijst dit project nog maar eens hoe viraal het al is gegaan. PLAY tokens kosten op dit moment nog $ 0,00525, maar deze prijs zal binnenkort verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels BNB, ETH, USDT en creditcard. 

Bezoek PlayDoge Presale

Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – Play 2 Earn game lanceert volledige gaming wereld in Wilde Westen thema

Shiba Shootout is een nieuwe Play 2 Earn game die recentelijk een volledige gaming wereld die zich afspeelt in het Wilde Westen op de markt bracht. Binnen deze gaming wereld zullen gebruikers het gevoel hebben dat ze zich bevinden in een klassieke stad, in de gouden jaren van het Wilde Westen. Binnen deze gaming wereld zijn vervolgens op vele verschillende manieren de native SHIBASHOOT token te verdienen. 

Gebruikers kunnen het bijvoorbeeld als cowboys tegen elkaar opnemen in de strijd om een Shiba Sharpshooter te worden. Shiba Sharpshooters worden uiteraard rijgelijk beloond. Deze elite scherpschutters komen namelijk in aanmerking voor 5% van de totale token voorraad. Daarnaast zijn gebruikers ook in staat om een gokje te wagen bij de Luky Lasso Lottery, waarin grote prijzen zijn te winnen. Een deel van deze prijzenpot gaat daarnaast ook naar het goede doel. 

Ok is er sprake van Governance Roundups, waar gebruikers die in het bezit zijn van SHIBASHOOT tokens mee kunnen beslissen over de toekomst van Shiba Shootout. Ook kunnen gebruikers hun SHIBASHOOT tokens vastzetten binnen het Cactus Staking systeem. Dit systeem beeldt de fondsen van een gebruiker af middels een digitale cactus plant. Op deze manier ziet een gebruiker zijn vermogen dus letterlijk groeien. 

De presale van Shiba Shootout heeft inmiddels al meer dan $ 850.000 aan vroege investeringen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,0197 per stuk, maar deze prijs zal begin van het weekend verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Shiba Shootout Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.