Dogecoin, DOGE
Persbericht

Dogecoin Koers daalt; Springt iedereen over naar Tamadoge?

De Dogecoin koers heeft het de afgelopen dagen lastiger en de munt is zelfs uit de top 10 cryptomunten met de hoogste marktwaarde gevallen. Het lijkt er op dat veel investeerders op zoek zijn naar nieuwe meme coins, zoals Tamadoge

Dat de prijs van Dogecoin is gedaald komt niet doordat er geen nieuwe ontwikkelingen zijn. De roadmap van Dogecoin heeft nog een flink aantal ontwikkelingen gepland staan, maar toch lijken investeerders hun geld meer te verspreiden over andere projecten. Dogecoin koers verwachting

De cryptomunt Dogecoin bestaat inmiddels al bijna 9 jaar en heeft in die tijd veel meegemaakt. Zo heeft het kunnen profiteren van bull markets, daalde de prijs flink tijdens de bear market in 2022 en zijn er enorme koersstijgingen geweest. 

De prijs van een Dogecoin was begin 2021 nog minder dan €0,01 terwijl de koers in het voorjaar van dat jaar al naar meer dan €0,50 gestegen was. 

Ondanks dat Dogecoin gelanceerd is als een meme coin, zijn veel investeerders ervan overtuigd dat de munt ooit nog een koers van €1,- per token haalt. Dat enthousiasme wordt vooral aangewakkerd door miljardairs als Elon Musk die de munt promoten. 

>>>Direct meedoen met Tamadoge presale<<<

Hoe gaan nieuwe meme coins het doen?

Je hebt nu het voorbeeld van de beste meme coin tot nu toe. Dogecoin behoort tot de meest waardevolle munten ter wereld, maar ook nieuwe meme coins maken goede kans om ver te komen op deze ranglijst. 

Shiba Inu was een tijd geleden zo’n nieuwe meme coin die het uitstekend deed. Ook deze meme coin is gecreëerd op basis van dezelfde meme als Dogecoin. 

Inmiddels is er nog een interessante nieuwe meme coin bijgekomen. De munt Tamadoge is begonnen in een presale en daar is al snel veel interesse voor gekomen. 

De beta sale is inmiddels afgelopen en het tweede gedeelte van de Tamadoge presale is daarmee gestart. Bij dit tweede proces is de prijs met 25% gestegen, de komende tijd komt er telkens weer een batch beschikbaar waar de prijs weer een stukje omhoog gaat.

Wat wordt de Tamadoge koers na de presale?

Na de presale zal de Tamadoge munt beschikbaar worden bij een aantal exchanges. Dit zal waarschijnlijk beginnen met een decentrale exchange als Uniswap en daarna zullen ook centrale exchanges als eToro volgen. 

Vanaf dat moment wordt de koers niet meer bepaald door het team achter de munt, maar zullen de bekende economische aspecten vraag en aanbod de prijs voor een token bepalen.

De verwachting is dat de koers flink door zal stijgen, ook door de unieke presale waarin de munten per batch beschikbaar komen. Bij elke batch wordt de prijs van een token iets hoger, zelfs als je nu munten koopt en de prijs blijft na de presale gelijk, maak je dus al winst.

Hoe kun je Tamadoge kopen? 

Zelf Tamadoge kopen kan op dit moment alleen nog in de presale. Hiervoor moet je een aantal andere stappen doorlopen die net even anders zijn dan bij veel andere cryptomunten. In de stappen hieronder loodsen we je hier snel en gemakkelijk doorheen. 

>>>Nu Tamadoge Kopen in de presale<<<

Stap 1: Download een wallet

Installeer een wallet op je computer of laptop die werkt met de Ethereum blockchain. Hiervoor kun je het best de MetaMask wallet downloaden, deze staat standaard ingesteld op Ethereum. 

Stap 2: Koop Ethereum of USDT en zet deze op je wallet

Om Tamadoge tokens te kunnen kopen, moet je Ethereum of USDT inruilen. Als je deze munten al hebt, kun je ze gemakkelijk versturen naar je zojuist geïnstalleerde wallet.

Je kunt anders eerst Ethereum of USDT kopen bij een exchange naar eigen keuze. Verder heb je ook de mogelijkheid om op de Tamadoge site zelf eerst Ethereum of USDT te kopen met creditcard. 

Stap 3: Verbind de wallet met de Tamadoge website

Nu je een gevulde wallet hebt, is het tijd om de wallet te verbinden met de Tamadoge website. Als je hier bent klik je op Connect Wallet en geef je in de pop-up van de wallet toestemming voor deze verbinding. 

Stap 4: Kies hoeveel je wilt kopen en maak de transactie rond

Kies het aantal tokens dat je wilt kopen of het aantal munten dat je in wilt wisselen voor Tamadoge. Maak daarna de transactie rond en geef in je wallet toestemming. 

De Tamadoge tokens staan nu bovenaan, maar nog niet in je wallet. Je kunt deze claimen zodra de presale afgelopen is op dezelfde pagina als waar je de munten gekocht hebt.