pressrelease
Persbericht

Dogwifhat Koers Pumpt 12% – Gaat Deze Dog Crypto Meme Stijgen Naar $3,70?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na een sterke start van 4 september, die Dogwifhat een stijging van 12% opleverde, moest de nummer vier van de meme coin markt al snel consolideren. Toch zijn gebruikers optimistisch gestemd over de nabije toekomst van WIF. Gaat de Dogwifhat koers stijgen naar $ 3,70?

Waar Dogwifhat in eerste instantie een goed begin van de week leek te hebben, moest het grootste gedeelte van zijn gemaakte winsten al snel ingeleverd worden. Wat begon met een 12% stijging is nu een 0,3% gebleken op 4 september.

WIF koers grafiek – bron: CoinMarketCap

De WIF koers is hierdoor $ 1,53 waard en heeft daarmee een market cap van $ 1,53 miljard. Hiermee bevindt WIF zich op plek 49 van de crypto markt en op plek 4 van de meme coin markt.

De recente koersactie lijkt wel een positieve impact gehad te hebben op de sociale indicatoren van deze meme coin. De ‘weighted sentiment’ indicator wist namelijk toe te nemen, een duidelijk bullish signaal voor de WIF koers.

Weighted Sentiment van WIF neemt toe – bron: Santiment

Daarnaast nam ook het ‘social volume’ toe, een teken dat de populariteit van dit project aan het toenemen is.

De vraag is echter of deze toename in populariteit mee gaat helpen in een stijging van de WIF koers en hoeveel WIF waard kan worden.

WIF koers verwachting – wat gaat deze dog crypto meme waard worden?

Nu het sociale momentum aan het toenemen is, wordt er binnen de WIF community al gesproken over een stijging richting de volgende weerstand bij de $ 1,97.

Mocht de koers in staat zijn om dit niveau te verbreken, dan kan er rekening gehouden worden met een stijging richting de $ 2,80. Vanuit daar is er vervolgens zelfs een stijging richting de $ 3,70 mogelijk.

Ondanks dit optimisme lijkt een stijging richting de eerste weerstand bij de $ 1,97 nog ver weg, aangezien de WIF koers recentelijk onder al zijn belangrijke EMA’s is gezakt en ook het MACD-histogram nu een verkoopsignaal afgeeft.

Het lijkt daardoor nog een flinke opgave te gaan worden voor de WIF markt om de bulls het overwicht te geven. Er is daarom een reële kans dat de WIF koers genoegen moet nemen met een consolidatie voordat het op de langere termijn weer omhoog gaat kijken.

Gelukkig zijn er naast WIF nog vele andere meme coins die wel potentieel met zich meebrengen op de korte termijn.

Recentelijk zijn er namelijk een aantal nieuwe cryptomunten op de markt verschenen die weleens aanzienlijke winsten kunnen realiseren zodra ze live gaan op exchanges.

Deze meme coins brengen unieke utility naar de crypto markt en lijken zich daarmee te garanderen van een grote community aan geïnteresseerde investeerders die deze projecten naar grote hoogtes kunnen brengen. 

Hieronder gaan we daarom verder in op een drietal van deze nieuwe en veelbelovende meme coins. 

Pepe Unchained (PEPU) – nieuwe meme coin creëert alternatief voor trage Layer 1 blockchains

Pepe Unchained is een nieuwe meme coin die al snel kon rekenen op de nodige aandacht vanwege de introductie van zijn eigen Layer 2 blockchain. Deze blockchain is ontwikkeld om gebreken van Layer 1 blockchains op te lossen en hiermee is Pepe Uncahined een van de eerste meme coins ter wereld met zijn eigen Layer 2 blockchain. Het is ook de reden waarom dit project de losgebroken versie van Pepe coin (PEPE) wordt genoemd die niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain en zijn gebreken.

De Layer 2 oplossing van Pepe Unchained komt als geroepen aangezien Layer 1 blockchains zoals Ethereum steeds vaker te maken hebben met lage transactiesnelheden en hoge transactiekosten. Dit is dan ook precies waarvoor Pepe Unchained in het leven is geroepen en de Layer 2 oplossing van dit project staat dan ook volledig in het teken van snelheid en lage tarieven. 

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

Het is echter niet allen de Layer 2 oplossing geweest die van Pepe Unchained al snel ene groot succes maakte. Dit project is er namelijk ook in geslaagd om een aantrekkelijk staking systeem te ontwikkelen met hoge rendementen. Ondanks dat er al meer dan 930 miljoen PEPU tokens zijn vastgezet is er nog altijd sprake van ene APY van boven de 170%. 

Ook de presale van Pepe Unchained bleek al snel een groot succes te zijn. In korte tijd is er nu al meer dan $ 11,9 miljoen aan vroege investeringen opgehaald. PEPU tokens kosten op dit moment nog $ 0,009482 per stuk, maar deze prijs zal in de volgende fase van de presale verder gaan stijgen. Geïnteresseerde kopers zullen zich dus moeten haasten om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – crypto project creëert uniek MemeVault ecosysteem

Crypto All-Stars is een nieuw crypto project dat erin geslaagd is om een unieke MemeVault naar de crypto markt te brengen. Deze MemeVault maakt het mogelijk voor gebruikers om bekende meme coins te staken, iets wat nog nooit eerder is voorgekomen in de crypto markt. Op deze manier is het project er ook in geslaagd om alle grote meme coins samen te brengen binnen een project. 

De MemeVault van Crypto All-Stars is een smart contract staking systeem waarmee het mogelijk wordt voor gebruikers om meme coins zoals SHIB, PEPE en DOGE te staken. Een aantal van deze tokens was voorheen niet stakebaar en daarom is deze MemeVault ook zo uniek. Gebruikers zullen beloond worden in de vorm van de native STARS token, een token die daarnaast ook zelf kan worden gestaked in de MemeVault van Crypto All-Stars. Gebruikers die de STARS token staken zullen in aanmerking komen voor staking beloningen van 3x zo hoog. 

Crypto All-Stars is volledig geaudit door SolidProof en in deze audit kwamen er geen enkele gebreken naar voren. Geïnteresseerde kopers kunnen dus met een gerust hart investeren in deze veelbelovende cryptocurrency. Het project maakt ook gebruik van duidelijke tokenomics die uitgebreide aangeven hoe de totale token voorraad van 42,069 miljard tokens verdeeld wordt. Deze tokens zullen worden verspreid voer de presale, staking beloningen, marketing, liquiditeit en het MemeVault ecosysteem. 

De presale van Crypto All-Stars is nog niet zo lang live, maar bevindt zich nu al wel rond de grens van $ 1 miljoen. Tokens kosten nu nog enkele dagen $ 0,001428, maar deze prijs gaat verder stijgen zodra de presale zijn volgende fase ingaat. Er is dus geen tijd om te verliezen om deel te nemen aan een van de meest veelbelovende crypto projecten van 2024. STARS tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek Crypto All-Stars Presale

The Meme Games (MGMES) – nieuwe crypto game combineert passie van de Spelen met hilariteit van meme coin

The Meme Games is een nieuwe crypto game die in staat is geweest om de passie en hype van de Olympische en Paralympische Spelen te combineren met de hilariteit van een meme coin. Binnen deze crypto game nemen meme karakters het namelijk tegen elkaar op in de strijd om gouden medailles in wedstrijden die gelijk lopen aan de Spelen in Parijs. 

Gebruikers zijn vervolgens in staat om te wedden op welk meme karakter een gouden medaille gaat winnen. Om mee te doen zullen ze eerst de native MGMES token moeten kopen. Zodra ze deze token hebben gekocht zullen ze de keuze krijgen uit 5 meme karakters. Op het moment at ze voor het winnende meme karakter hebben gekozen zullen ze een 25% bonus ontvangen over hun initiële aankoop. 

Naast de crypto game zijn gebruikers echter ook in staat om MGMES tokens te verdienen via het staking systeem van dit project. Gebruikers kunnen hun verdiende of gekochte MGMES tokens namelijk vastzetten in ruil voor een APY die zich op dit moment rond de 460% bevindt. Er zijn ondertussen ook al meer dan 21 miljoen MGMES tokens vastgezet. 

De presale van The Meme Games is nog niet zo lang live, maar heeft inmiddels al wel meer dan $ 400.000 aan vroege investeringen weten op te halen. MGMES tokens kosten op dit moment nog $ 0,0094 per stuk, maar deze prijs zal in de volgende fase van de presale verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek The Meme Games Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.