Nieuws, Trending

Donald Trump neemt Bitcoin aanhanger Mick Mulvaney aan


De president van Amerika, Donald Trump, heeft de bekende Bitcoin supporter Mick Mulvaney aangenomen als stafchef van het Witte Huis.


Trump neemt Bitcoin enthousiast Mulvaney aan

Love him or hate him, de aanstelling van Mick Mulvaney door Donald Trump is positief voor de crypto industrie. Het is altijd positief om een belangrijke Bitcoin voorstander dicht bij de Amerikaanse president te hebben. 

Mick Mulvaney is een crypto fan. Toen hij in het Huis van Afgevaardigden werkte was hij één van de mensen die heeft gewerkt aan het creëren van de Blockchain Caucus. Dat is een groep wetgevers die nieuwe wetten schrijven voor opkomende technologie zoals cryptocurrency.

Donald Trump was blij om Mulvaney te verwelkomen en feliciteerde hem met zijn benoeming:


Donald Trump positief tegenover Blockchain Technologie

Om je duidelijk te maken hoe Mulvaney tegenover Blockchain staat is hier een uitspraak die hij deed:

“Blockchain-technologie heeft de potentie om een revolutie teweeg te brengen in de financiële dienstverlening, de Amerikaanse economie en de levering van overheidsdiensten, en ik ben er trots op betrokken te zijn bij dit initiatief.”

Ondanks de af en toe conservatieve houding van Donald Trump, lijkt hij op het gebied van Technologie en Blockchain wel open te staan voor vernieuwing.

De benoeming van Mick Mulvaney door Donald Trump in het Witte Huis is dan ook een positieve stap voor crypto investeerders en liefhebbers.


Win een gratis Litecoin!

Litecoin (LTC) winactie! Bitvavo komt in januari 2019 met een update! Om dit te vieren geven wij in samenwerking met Bitvavo wij 5 Litecoins weg! Op 1e kerstdag worden er 5 gelukkige winnaars getrokken! Wil jij meedoen? Dat kan, helemaal gratis! Klik hier.

https://newsbit.nl/5-keer-kans-op-een-litecoin-newsbit-en-bitvavo-geven-100-euro-weg/