Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Er is een op Dogecoin gebaseerd restaurant gelanceerd in Dubai

Doge Burger is het eerste restaurant in Dubai dat op crypto is geïnspireerd. Het restaurant heeft via zijn Instagram aangekondigd dat het verschillende crypto valuta’s accepteert. Deze omvatten onder andere Bitcoin, Ethereum, XRP, Shiba Inu, en DogeCoin.


Verschillende crypto valuta’s geaccepteerd door Doge Burger

Het restaurant werd gelanceerd door Rocket Kitchen, een keten van virtuele restaurants, zo meldt de nieuwssite Time Out Dubai. Omdat het een virtueel restaurant is, neemt het alleen bestellingen aan voor bezorging. Het restaurant focust zich vooral op de Dogecoin.

Het is trouwnes niet het eerste restaurant dat crypto accepteert in Dubai. Enkele andere restaurants accepteren al crypto sinds 2014 meldt Time Out Dubai. Doge Burger is ook niet het eerste restaurant met een crypto thema. Welly’s, dat vorige maand opende in Napels, is een restaurant met een Shiba Inu thema.

Memecoins zien hun aandeel in de adoptie in de crypto wereld snel groeien. Een ander bedrijf wat begonnen is met het accepteren van DOGE is Elon Musk’s Tesla. Musk onthulde onlangs dat Tesla van plan is om DOGE te accepteren bij zijn SuperCharger stations. Musk is ook van plan om een keten van drive-in restaurants op te zetten bij Tesla’s SuperCharger waar DOGE zal worden geaccepteerd.


Wil jij Dogecoin verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Crypto adoptie groeit in de Verenigde Arabische Emriaten

Doge Burger is het nieuwste bedrijf dat de acceptatie van crypto wil opdrijven in de Verenigde Arabische Emriaten. De regering van het land heeft plannen om nog meer crypto investeerders aan te trekken. Deze maand kondigden de Verenigde Arabische Emriaten (VAE) aan dat er plannen waren om federale licenties uit te geven aan crypto bedrijven.

De VAE heeft ook zijn zinnen gezet op het vergroten van de aanwezigheid van crypto miners in het land. Het land uit het Midden-Oosten zegt dat het reguleren van de crypto sector gunstiger zal zijn voor haar economie.

Ondertussen is de VAE ook de derde grootste cryptomarkt op basis van transactievolume in het Midden-Oosten.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten