Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Fastfoodrestaurant met Shiba Inu-thema breidt wereldwijd uit

Welly’s, een fastfoodrestaurant met een Shiba Inu (SHIB)-thema in Napels in Italië, is van plan om wereldwijd uit te breiden. Dit zegt het restaurant in een recente Tweet.


Welly’s wil zich globaal uitbreiden

Volgens het fastfoodrestaurant zouden ze de afgelopen week enkele honderden verzoeken hebben ontvangen om wereldwijd meer franchises te openen.
 
Afgelopen week kondigde de Shiba Inu-ontwikkelaar Shytoshi Kusama een samenwerking aan met de in Napels gevestigde hamburgertent. De hamburgertent voerde een volledige rebranding uit, waardoor de meme-coin de officiële mascotte werd. Welly’s kondigde ook aan dat het Shiba Inu als betalingsoptie zou accepteren. Ondertussen overweegt het ook ondersteuning voor rivaliserende Dogecoin toe te voegen.

De Shiba Inu-gemeenschap zou kunnen deelnemen aan het beheer van de fastfoodketen via een gedecentraliseerde autonome organisatie genaamd DOGGY DAO, waarvan de eerste fase begin december werd vrijgegeven.

Het Shiba Inu-team prijst Welly’s aan als een gezonde fastfoodoptie. Dit is zogezegd wat het onderscheidt van grote ketens zoals McDonald’s en Burger King. Het restaurant met één winkel, dat in 2021 zijn deuren opende, zal zijn klanten ook NFT’s aanbieden om toegang te krijgen tot ‘exclusieve voordelen’.


Wil jij SHIB verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Ontwikkelingen in het Shiba-ecosysteem


Shiba Inu steeg de afgelopen week met meer dan 70%. Het op Ethereum gebaseerde meme-token blijft een van de meest verhandelde cryptocurrencies.

Hoewel het onwaarschijnlijk lijkt dat het partnerschap van Welly zo’n grote rally zou kunnen stimuleren, zijn er andere ontwikkelingen binnen het ecosysteem van Shiba Inu. Naar verluidt heeft Unification Foundation, een leverancier van blockchain gerelateerde oplossingen, onlangs aangekondigd dat een openbaar testnet van de Shibarium Layer 2-oplossing in de nabije toekomst zou worden gelanceerd, na maanden van anticipatie. Eind januari kondigde Shiba Inu zijn toetreding tot de Metaverse aan met het “Shiberse”-project.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten