Blockchain Nieuws

Blockchain Nieuws

eBay laat digitale wallet zien terwijl ze crypto en andere betalingsopties verkennen

De CEO van online marktplaats eBay, Jamie Iannone, speelt al een tijdje met het idee om crypto-betalingsopties toe te voegen aan de e-commercesite.


Komst van een digitale wallet

Echter kondigde het bedrijf op het Investor Day Thursday van 2022 dat het op de korte termijn niet met nieuwe stappen komt. Iannone herhaalde dat het bedrijf nieuwe betalingsvormen onderzoekt die het wil toevoegen. Het e-commerceplatform presenteerde echter wel een dia van zijn digitale wallet, die in het tweede kwartaal wordt verwacht.

Iannone zei dat het bedrijf momenteel nieuwe betalingsvormen onderzoekt om toe te voegen. Het e-commerceplatform presenteerde echter wel een dia van zijn digitale wallet, die in het tweede kwartaal wordt verwacht.


Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Digitale Wallets

Digitale wallets zijn softwareprogramma’s die betalingsgegevens bevatten. Sommige, zoals Apple Pay en Google Pay, zijn vooral bedoeld voor creditcards en betaalpassen. In plaats van een fysieke wallet tevoorschijn te halen, kun je betalen met je telefoon.

Maar digitale wallets kunnen ook privésleutels opslaan waarmee mensen met Bitcoin of andere crypto munten kunnen betalen. Recentelijk hebben veel crypto wallets hun functionaliteit uitgebreid. Hierdoor kunnen mensen gemakkelijker hun NFT’s verhandelen en laten bekijken. NFT’s zijn unieke munten die fungeren als digitale eigendomsakten voor andere assets.

Sinds vorig jaar kun je NFT’s kopen en verkopen op eBay. eBay is al enige tijd een favoriete bestemming voor kenners van fysieke verzamelobjecten. Lannone heeft duidelijk gemaakt dat hij van plan is om op andere manieren achter jongere klanten aan te gaan.

Lannone vertelde TheStreet in februari dat het toevoegen van Google Pay en Apple Pay betekent dat het klaar en in staat is om nieuwe betaalmethoden te openen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten