Newsbit

lambo

Eén Bitcoin zal in 2022 even veel waard zijn als een Lamborghini

lambo

Jesse Powell, de CEO van Kraken, vertelt dat hij verwacht dat 1 Bitcoin in 2022 evenveel waard zal zijn als een Lamborghini.


Bitcoin anders waarderen

Jesse Powell, de CEO van Kraken, vertelde onlangs waarom hij gelooft dat crypto investeerders hun Bitcoin liever vergelijken met auto’s dan met dollars. Dit omdat je nooit weet hoeveel een dollar op den duur waard zal zijn. De dollar is onderhevig aan inflatie wat betekent dat er over een jaar tien keer zoveel Amerikaanse dollars op de markt zijn, zo vertelt hij.

In antwoord op een vraag waarin Powell werd gevraagd om prijsvoorspellingen voor het einde van het jaar, zei de CEO van Kraken:

“Ik denk dat ik zei dat de Bitcoin tot in het oneindige zal stijgen . En dat is nogal lastig uit te leggen omdat ik het meet in termen van dollars.”

Als je het meet ten opzichte van auto’s dan kan één Bitcoin tegen het einde van het jaar even veel waard zijn als een lamborghini. Dit zal zelfs verder kunnen stijgen naar de waarde van een Bugatti in 2023. Powell voegde toe:

“Ik denk dat je de waarde van de Bitcoin beter met dit soort producten kan meten. Dit komt omdat je niet weet waar de dollar later zal staan. Er kunnen 10 keer zoveel Amerikaanse dollars per jaar beschikbaar zijn, dus het is echt moeilijk om de Bitcoin te meten ten opzichte van de dollar. “


Polkadot het nieuwe Ethereum

Toen hem werd gevraagd naar Ethereum, benadrukte Powell het belang van de bloeiende sector van niet-vervangbare tokens (NFT’s).

“Alle NFT-activiteiten stimuleren het gebruik van Ethereum.”

Wat andere altcoins betreft, wees Powell op het geroezemoes rond Polkadot. De CEO van Kraken vertelt dat hij verwacht dat Polkadot flink zal groeien en misschien wel een deel van ETH over zal nemen:

“Er zijn veel andere coins die bovenop dit netwerk worden gelanceerd. Ik denk dat je zult zien dat veel dingen die op Ethereum stonden, worden overgezet naar Polkadot.

Polkadot probeert meer snelheid en efficiëntie te bieden dan andere cryptonetwerken. Dit doet het door transacties te verwerken met behulp van een “parachain” architectuur. Hierin werken meerdere gespleten chains parallel. Parachains moeten nog gelanceerd worden op Polkadots mainnet. Het Acala Network werd vorige week het eerste project dat een parachainslot op het Rococo-testnet van Polkadot veiligstelde.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top