Nieuws

De eerste crypto koers stijging na een week lang verlies

Na een week met alleen maar rode cijfers voor eigenlijk alle crypto koersen is vandaag de dag dat we eindelijk weer groene cijfers zien. 


Lichte stijging Bitcoin koers

Na een week lang rode cijfers hebben we een daling van de Bitcoin Koers gezien van bijna 19%. De Bitcoin koers was deze week dan ook gezakt tot zo’n $6.620. Gelukkig zien we vandaag weer een lichte stijging van de Bitcoin koers naar zo’n $7.000. Dit is een koers stijging van een kleine 1.5%.

Stijging bitcoin koers


Lichte stijging Ethereum koers

Bij de Ethereum prijs hebben we een grote daling gezien deze week van ongeveer 24% . De Ethereum koers was deze week dan ook gezakt naar zo’n $370. Ook bij Ethereum zien we vandaag weer een lichte stijging van de koers. Deze stijgt met 2.5% naar een prijs van $397.

Etherrum koers stijgt


Lichte koers stijging Litecoin

De Litecoin koers is in deze week gedaald met bijna 25%. 1 Litecoin was op het diepte punt dan ook nog maar $110. Litecoin maakt vandaag ook een lichte prijs stijging mee van 1.77%. 1 Litecoin is nu ongeveer $118 waard.

Litecoin koers stijgt

We zien bij alle andere altcoins een soort gelijke prijsstijging. Vooral Stellar (XLM) beleeft een positieve dag vandaag met een koers stijging van 12%.


De ontwikkelingen met betrekking tot de crypto koersen.

Er is een belangrijke oorzaak te noemen voor het grote verlies dat crypto’s hebben geleden deze week. Dat is namelijk dat Twitter bekend heeft gemaakt dat ze net zoals Facebook en Google crypto advertenties verbannen. Ook een populaire plugin genaamd MailChimp geeft aan niet te willen samenwerken met crypto gerelateerde sites. Toch zijn er ook een aantal positieve ontwikkelingen te noemen. Zo heeft de hoofdstad van Zuid Korea, Seoul aangegeven dat er plannen zijn om een eigen cryptocurrency te ontwikkelen om zo de ontwikkeling van crypto en blockchain verder te helpen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten