NFT Nieuws

NFT Nieuws

Elon Musk koopt ‘Bored Ape’ NFT voor 569 Ethereum

Elon Musk, de CEO van Tesla en SpaceX, is waarschijnlijk de koper geweest van de ‘Bored Ape NFT #1837’.


Bored Ape nummer 1837 verkocht

Volgens de NFT verzamelaar, die Derek.eth heet op Twitter, is de Bored Ape NF met het nummer 1.837, verkocht aan een anonieme koper die besloot er 569 ETH aan te besteden.

Eerder verkocht Deepak (Derek) het stuk voor 690,420 ETH. Dit bedrag verwijst naar algemeen bekende “meme-nummers” die vaak door Musk worden gebruikt in zijn tweets. Maar later verlaagde hij de prijs voor het stuk tot 569 ETH, waarschijnlijk om het sneller te verkopen.

Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


De Bored Ape #1837 is verkocht aan een koper die Moonpay heeft gebruikt. Geruchten gaan dus dat Musk de koper zou kunnen zijn en hij Moonpay heeft gebruikt om de NFT anoniem te kopen. Die theorie werd ook gedeeld door blockchain insider Colin Wu via zijn Twitter-account.

Het enige dat tegen deze theorie ingaat, zijn de uitspraken van Musk ten opzichte van de NFT wereld. De CEO van Tesl heeft een tijdje geleden namelijk het Twitter managementteam opgeroepen over de overvloed aan bots die onder elk Twitter bericht NFT scams promoten.

Ondanks de forse correctie op de cryptomarkt van gisteren lijkt de NFT industrie niet te lijden onder de druk. De prijs van bijna alle grote NFT objecten bleef hetzelfde of steeg zelfs.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten