Bored apes
NFT

Elon Musk veranderd Twitter profielfoto naar een groep ‘Bored Apes’

Elon Musk, heeft vanmorgen voor opschudding gezorgd. Hij veranderden namelijk zijn Twitter profielfoto naar een collagefoto met meerdere Bored Ape afbeeldingen. Bored Ape nummer #5809 stond in het midden van de collage. Wat dit te betekenen heeft lijkt niemand te weten.

Wat bedoelt Elon Musk met zijn profielfoto?

Bored Apes zijn zeer begeerd onder NFT-verzamelaars. Ze zijn zo populair dat de goedkoopste Bored Ape NFT meer dan $200.000 waard is. Het feit dat Elon Musk zijn profielfoto veranderd heeft naar de populaire NFT-collectie veroorzaakte opschudding in de NFT-wereld. Sommigen denken dat Musk wellicht zelf een Bored Ape heeft gekocht. Anderen denken dat Musk slechts een grap uithaalt met zijn volgers. Weer anderen geloven dat hij zo zijn interesse in de NFT-wereld kenbaar maakt.

De foto die Elon Musk als profielfoto gebruikt op twitter

Musk lijkt de Bored Apes niet te hebben gekocht

Michael Bouhanna, een specialist in digitale kunst bij Sotheby’s, reageerde snel op de move van Musk. Bouhannaa deelde op Twitter een screenshot van Musk’s profielfoto. Hij vroeg daarna (voor de grap) in een tweet of Elon Musk de foto, die hij had ontworpen, zou willen verwijderen, wat suggereert dat de heer Musk de NFT’s niet had gekocht.

Elon Musk heeft sindsdien getweet: “Ik weet het niet … lijkt een beetje fungibel”.

Sinds Musk zijn profielfoto op Twitter heeft bijgewerkt, zijn er al meer dan 10 Bored Apes verkocht. Ook is de bodemprijs met meer dan 10 ETH gestegen.

NFT nieuws

Magic Eden overtreft marktleider Blur in NFT-handelsvolume
Yuga Labs draagt games over en focusseert zich op kernactiviteiten
Starbucks maakt een einde aan zijn NFT-programma
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?