Bitcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Bitcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Elon Musk voegt ‘Bitcoin’ toe aan Twitter-bio prijs stijgt +20%

Een groot deel van de 43 miljoen volgens van Elon Musk hadden het misschien niet eens gemerkt, maar de rijkste man ter wereld voegde één woord toe aan zijn twitter-bio “Bitcoin”. Door deze actie vloog de Bitcoin koers bijna onmiddellijk omhoog van 14%.

elon musk twitter
Elon Musk voegt ‘Bitcoin’ toe aan Twitter-biografie

Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Twitter bio van Musk laat Bitcoin prijs stijgen

Toen de rijkste man ter wereld, Elon Musk, zijn Twitter-bio op 29 januari bijwerkte, door simpelweg het woord ‘Bitcoin’ toe te voegen, werd dit gevolgd door een bijna onmiddellijke Bitcoin koersstijging van 14%. De bio van Musk leek vrijdagochtend te zijn bijgewerkt en werd gevolgd door een cryptische tweet die verwees naar de onvermijdelijkheid van iets.

De 43 miljoen volgers van Musk speculeren nu waar de CEO van Tesla op doelt. Is het de prijsstijging van Dogecoin, die aangewakkerd werd door /r wallstreetbet, is het gericht op de handels-stop van Robinhood of heeft het te maken met Bitcoin?

Hoe dan ook, vlak na de tweet begon de Bitcoin prijs plotseling hard te stijgen. In de 30 minuten tijd steeg de waarde van Bitcoin met 14%, van $32.190 naar $36.680. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin zelfs rond de $38.150, wat neerkomt op een prijsstijging van 21% in 24 uur tijd.

Bitcoin prijs schiet omhoog – Bron: Tradingview

De twitter-bio van Musk is trouwens niet de enige reden voor de enorme prijsstijging. Ook het hele verhaal achter de r/ wallstreetbets en de enorme koersstijging van Dogecoin speelt mee. De aandelen en cryptomarkt zijn wakkergeschud, mensen twitteren massaal en de aandacht is groter dan ooit. Is dit het begin van een kanteling in de financiële wereld?

Bitcoin nieuws

Inkomsten BTC-miners flink gestegen na recentelijk dieptepunt Inkomsten BTC-miners flink gestegen na recentelijk dieptepunt
BlackRock lanceert spot Bitcoin Private Trust BlackRock lanceert spot Bitcoin Private Trust
Bitcoin koers kan spoedig tot 29.000 dollar stijgen Bitcoin koers kan spoedig tot 29.000 dollar stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen
Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten