Blockchain Nieuws

Enjin komt met augmented reality NFT’s

Enjin is een nieuwe samenwerking gestart met MetaverseMe om gezamenlijk virtuele mode-items over te brengen naar de blockchain van Ethereum (ETH), waaronder verschillende NFT’s.


De Pluriform-collectie

MetaverseMe heeft zelf een augmented reality-platform die het voor gebruikers mogelijk maakt om avatars aan te maken om te kijken hoe ze in hun echte omgeving communiceren. Deze avatars kunnen met diverse mode-objecten gekleed worden, die eigendom zijn van de gebruiker via de ETH-blockchain. Enjin zal in de samenwerking het infrastructuurraamwerk leveren waarop de NFT’s zullen worden gehost.

Naar verluidt heeft de eerste collectie die door de samenwerking beschikbaar zal zijn de naam ‘Pluriform’ gekregen en is ontwikkeld door de ontwerpstudio The Fabricant en Atari. Tot en met 27 februari 2021 kan de collectie gekocht worden, waarna alle niet-verkochte NFT’s automatisch zullen worden verwijdert.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Objecten kunnen ook worden verhandeld

De mode-objecten die eigendom zijn van de gebruikers kunnen hiernaast worden verhandeld. Op deze manier kunnen gebruikers geld verdienen met het gebruiken van de app. Deze objecten zijn eigendom van de metaverse, een initiatief van Enjin om afzonderlijke (blockchain) videogames met elkaar te verbinden. Dit maakt het mogelijk om een groot scala aan vooraf geïnstalleerde objecten in verschillende videogames te gebruiken.

Enjin heeft al een grote naam voor zichzelf gemaakt op dit gebied. Hun initiatief bevat al meerdere intellectuele eigendommen van grote (game)bedrijven, zoals Atari.

Tot slot is de token van Enjin (ENJ) recentelijk goedgekeurd in Japan, wat een grote positieve invloed gehad heeft op de prijs ervan. Op het moment dat dit artikel geplaatst is, wordt ENJ verhandeld voor circa $0,41, een stijging van ruim 300% sinds eind 2020.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten