Ripple Nieuws

Enorme Ripple transacties – meer dan 190 miljoen XRP verplaatst

Er zijn enorme Ripple transacties opgemerkt door Whale Alert. Er werden namelijk 190,7 miljoen XRP-tokens verplaatst.


Grote XRP transacties

Whale Alert, een twitter-account die grote transacties van digitale valuta op de blockchain volgt, heeft gemeld dat in de afgelopen 20 uur maar liefst 190,7 miljoen XRP tokens zijn verschoven door fintech-gigant Ripple en andere wereldwijde crypto exchanges.

Ondertussen kelderde de XRP koers zelfs even tot een dieptepunt van $0,87. Hierdoor werd een groot deel van zijn recente winsten teniet gedaan. Door de enorme koersval is XRP ook weer teruggezakt naar plek 5 van grootste cryptocurrencies ter wereld.

Tien uur geleden werd een enorme transactie opgemerkt van maar liefst 100 miljoen XRP-tokens. Deze werd uitgevoerd door Ripple Labs zelf. Het geld is verzonden vanaf een Ripple-adres naar zijn RL18-VN-wallet. In het verleden is dit adres door het bedrijf gebruikt om XRP tokens naar crypto exchanges of Ripple partners te sturen.


90,7 miljoen XRP verplaatst door crypto exchanges

In de tussentijd hebben crypto exchanges ook grote hoeveelheden XRP-tokens verstuurd. In de afgelopen 20 uur hebben Binance, Huobi, BitGo, Poloniex en Parabu meer dan 90,7 miljoen XRP verplaatst.

voor de derde opeenvolgende dag zijn er grote XRP transacties gemaakt door Binance, Huobi en BitGo.

Op 21 en 22 april stuurde Ripple ongeveer 10 miljoen XRP naar de Huobi exchange. Op Coinbase is ook opgemerkt dat er deze week enorme hoeveelheden XRP-tokens werden verplaatst.


XRP prijs zakt tot onder de $1

Vandaag is een pijnlijke dag voor Ripple investeerders. De koers zakte namelijk met meer dan 20% tot onder het psychologische $1 niveau. Daarmee liet het de winst van april achter zich die het boekte met dank aan een reeks juridische overwinningen tegen de SEC in de rechtszaak.

XRP koersval – Bron: Tradingview

De enorme koersval werd veroorzaakt door de uitspraken die de Amerikaanse president Joe Biden heeft gedaan. Hij heeft namelijk een voorstel ingediend om de vermogenswinstbelasting te verhogen tot ongeveer 40 procent. Dit zorgde ervoor dat de Bitcoin prijs instortte tot onder de $50.000. Alle altcoins werden hierdoor mee naar beneden getrokken. Inmiddels is XRP hersteld naar het niveau van $1,04.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten