Shiba inu, shib
Shiba Inu

Enorme toename in Shiba Inu burn rate: 7 miljoen procent groei

Shiba Inu (SHIB) heeft een indrukwekkende koersstijging van meer dan 12% ervaren in de laatste 24 uur, waarmee het dichtbij de doorbraak van de $0,00001 grens staat. Deze opwaartse trend wordt versterkt door een opmerkelijke toename in de burn rate, die een spectaculaire stijging van meer dan 7.000.000% laat zien.

Deze uitzonderlijke groei in de burn rate is te volgen op Shibburn, waar in een tijdsbestek van slechts 24 uur ongeveer 8,35 miljard SHIB tokens zijn verbrand door gebruikers. Dit is een van de grootste hoeveelheden verbrande SHIB tokens die tot nu toe is waargenomen. Het voornaamste doel van deze hoge burn rate is het verminderen van het totale aantal tokens in omloop. Door tokens te verbranden, worden ze permanent uit circulatie gehaald, wat leidt tot een afname van de beschikbare hoeveelheid tokens. Theoretisch gezien kan deze vermindering van het aanbod bijdragen aan een prijsstijging, omdat schaarste een belangrijke factor is in de prijsbepaling van een activum.

De totale waarde van de in de laatste 24 uur verbrande tokens bedraagt meer dan $75.000, waarbij één enkele verbranding verantwoordelijk was voor het verwijderen van meer dan $74.000 aan fondsen.

Toename whale transacties

De groeiende interesse in Shiba Inu (SHIB) wordt ook weerspiegeld in het aantal ‘whale transacties’. Er is een opmerkelijke toename waargenomen in het volume van grote transacties, gedefinieerd als transacties boven de $100.000. Deze transacties zijn met 3.257% gestegen, van $1,11 miljoen naar $36,16 miljoen, binnen een tijdspanne van slechts 24 uur.

De recente activiteiten van deze grote beleggers lijken een positief effect te hebben op de koers van SHIB, wat parallel loopt aan de recente stijging van Bitcoin (BTC). Deze stijging van Bitcoin wordt deels toegeschreven aan de speculaties over een mogelijke Spot exchange-traded fund (ETF). Een andere opvallende transactie betreft de verplaatsing van 153 miljard SHIB tokens door de cryptocurrency exchange Binance. Deze transacties onderstrepen de dynamische en groeiende belangstelling voor Shiba Inu binnen de cryptogemeenschap.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Bekende investeerder blijft bullish over Shiba Inu ondanks koersdalingen
Shiba Inu: Wat september voor de koers kan betekenen
Shiba Inu komt deze week met een groot aantal belangrijke updates 
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten