stijg crypto
Persbericht

Enorme Winst Chipgigant Nvidia Boost Crypto AI Coins En BTC Koers – Welke Altcoins Gaan Stijgen In Nieuwe Crypto Rally?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nvidia, de bekende fabrikant van microchips, heeft op woensdag zijn cijfers voor het vierde kwartaal van 2023 gepubliceerd. De cijfers overtroffen alle verwachtingen en hebben een positieve boost gegeven aan crypto AI projecten en AI coins.

In dit artikel kijken we naar de kwartaalcijfers van Nvidia, de invloed ervan op AI coins en we zoomen in op een aantal crypto AI projecten die hier het meest van kunnen profiteren.

Beleggers Keken Vol Verwachting Uit Naar Kwartaalcijfers Nvidia

Beleggers over de hele wereld keken er al tijden naar uit: de vierde kwartaalcijfers van Nvidia. Het aandeel van Nvidia was in 2023 immers met ruim 200% gestegen, en ook in de eerste maanden van 2024 steeg het aandeel alweer van $480 naar $740. Dat kon toch haast niet goed blijven gaan?

In de dagen voorafgaand aan het bekendmaken van de cijfers werd er dan ook door veel beleggers winst van tafel genomen door aandelen te verkopen, waardoor het aandeel daalde naar ongeveer $670.

Winst en Omzet Nvidia Overtreffen Alle Verwachtingen

Achteraf gezien was dit nergens voor nodig, want Nvidia wist met het bekendmaken van de kwartaalcijfers alle verwachtingen te overtreffen.

Zo behaalde Nvidia een omzet van $22,1 miljard, terwijl ze zelf $20 miljard hadden verwacht. Analisten hadden een iets hogere verwachting en mikten op $20,4 miljard. De nettowinst van Nvidia over het vierde kwartaal kwam uit op $12,3 miljard.

Datacenters waren goed voor het grootste deel van de omzetgroei van 409%, met een omzet van $18,4 miljard. Deze groei hangt sterk samen met de gestegen vraag sinds de komst van AI programma’s zoals ChatGPT en de stijgende interesse in crypto AI en AI coins. De apparatuur van Nvidia wordt vaak gebruikt om AI modellen te trainen.

Na het bekendmaken van de cijfers steeg het aandeel van Nvidia gisteren met ruim 16% naar net onder de 800 dollar.

BTC Koers Consolideert Terwijl AI Coins Exploderen

De koers van Bitcoin bleef redelijk onveranderd tussen de $51.000 en $52.000.

Verschillende AI coins zagen hun koersen daarentegen wel exploderen. Zo steeg SingularityNet (AGIX) met meer dan 20%, terwijl FetchAI (FET) meer dan 10% steeg, en Render (RNDR) steeg met 8%.

Volgens gegevens van CoinGecko is de totale marktkapitalisatie van AI coins inmiddels groter dan $16,5 miljard. Ter vergelijking, de CoinDesk 20 (CD20), een index met de grootste en meest liquide cryptocurrencies, daalde juist met 2,7%. Veel beleggers vragen zich dan ook af welke altcoins gaan stijgen aan de hand van deze nieuwe AI revolutie.

Nieuwe Crypto Projecten Kunnen Profiteren van AI Revolutie

Wat opvalt is dus dat met name de kleinere onbekende AI coins profiteren van positief AI nieuws, in tegenstelling tot de grotere gevestigde cryptocurrencies.

Als je echter een echt grote klapper wil maken, dan zul je echter nog eerder in een AI crypto project moeten investeren.

We kijken vandaag dan ook naar 5 nieuwe cryptomunten, die de potentie hebben om explosief te stijgen in waarde.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Bitcoin Minen via Stake-to-Earn Platform

Bitcoin Minetrix is een opvallend nieuw crypto project dat veel aandacht heeft getrokken met de presale van hun BTCMTX token. Deze token biedt de mogelijkheid om Bitcoin te minen via een cloud mining pool.

Het is belangrijk om te weten dat Bitcoin Minetrix een cloud mining systeem heeft ontwikkeld, waarbij computerkracht wordt gebundeld om efficiënt Bitcoin te minen via de cloud. 

Dit unieke project werkt volgens het Stake-to-Mine concept. Door BTCMTX tokens te kopen en vervolgens te staken, verdien je speciale cloud mining credits. Met deze credits kun je een deel van de hashing power claimen en dus een deel van de Bitcoin mining opbrengsten ontvangen.

Het Stake-to-Mine programma zal van start gaan na het aflopen van de presale. Desalniettemin kun je de tokens al staken om alvast extra BTCMTX tokens te verdienen, die je later weer kunt inzetten om Bitcoin mee te minen.

Door te investeren in Bitcoin Minetrix kun je verschillende inkomstenstromen genereren. Allereerst kun je profiteren van de toenemende waarde van de BTCMTX tokens zelf. Ten tweede kun je een passief inkomen genereren door de tokens te staken, en ten slotte kun je Bitcoins verdienen door te staken. Met de stijgende Bitcoin koers kan dit een zeer lucratieve investering blijken.

Wees echter snel, want de presale heeft al $11,4 miljoen opgehaald van de beoogde $14,04 miljoen. Het zal dus niet lang meer duren voordat de token gelanceerd wordt op grote crypto exchanges. Na de lancering wordt verwacht dat dit veelbelovende nieuwe crypto project snel in waarde zal stijgen. Op de vraag welke altcoins gaan stijgen, kan je dan ook bijna met zekerheid de naam van Bitcoin Minetrix invullen.

Koop hier $BTCMTX

Scotty the AI (SCOTTY) – Beter Investeren met Behulp van AI

Scotty the AI is een nieuw crypto AI project met zijn eigen native token: de $SCOTTY token. Dit project streeft naar het opzetten van een AI ecosysteem met een actieve community. Gebruikers kunnen samenwerken om de beste investeringskansen op de cryptomarkt te vinden.

Het doel van Scotty the AI is om met hun mascotte, een zwarte Schotse Terriër, de bewaker van de cryptowereld te worden. Gebruikers van Scotty kunnen het ecosysteem benutten om functionaliteit te ontwikkelen, terwijl de software van Scotty helpt bij het opsporen en detecteren van oplichting en fraude.

Bovendien biedt het platform twee handige functies: Scotty Swap en ScottyChat. Deze functies zijn al gelanceerd en kunnen gratis worden gebruikt. Hier kunnen gebruikers handelssignalen ontvangen en advies vragen aan de chatbot.

Dankzij de unieke aspecten van het project heeft Scotty the AI snel veel kapitaal weten op te halen. De SCOTTY token is momenteel beschikbaar in de presale, waarin al meer dan $500.000 is opgehaald. Momenteel worden de tokens verkocht voor $0,0053 per stuk, maar deze prijs zal binnenkort worden verhoogd.

Wil je ook eigenaar worden van één van de nieuwste AI coins? Zorg ervoor dat je een geschikte wallet hebt en beschik over ETH, USDT, MATIC of een creditcard. Vervolgens verbind je je wallet met de website en koop je het gewenste aantal SCOTTY tokens.

Koop hier $SCOTTY

Smog (SMOG) – Nieuwe Solana Meme Coin met de Grootste Crypto Airdrop Aller Tijden

Smog is de nieuwste Solana meme coin hype die volgens een crypto expert aanzienlijk kan stijgen in de komende periode. Dit nieuwe crypto project streeft ernaar de aandacht te trekken door de grootste crypto airdrop aller tijden te organiseren, met als doel een van de meest populaire cryptomunten op de Solana blockchain te worden en veel opwinding te genereren.

Als houder van Smog neem je automatisch deel aan de crypto airdrop, en door meer tokens vast te houden, vergroot je je kans op grotere beloningen. Bovendien zijn er speciale ‘quests’ beschikbaar die je kunt voltooien om extra punten te verdienen. Met deze punten kun je een hogere positie op de ranglijst verwerven, wat weer resulteert in hogere beloningen.

Crypto expert Elroy Ryon is ook optimistisch over de toekomstige stijging van de Smog token:

Deze token wordt niet aangeboden via een exclusieve crypto presale, omdat het project heeft gekozen voor een eerlijke lancering (fair launch). Tijdens een eerlijke lancering wordt een token zonder presale uitgebracht via een DEX, zodat alle handelaren gelijktijdig toegang hebben tot de token. Voor Smog token vond deze lancering plaats via de Jupiter DEX. Het is echter niet alleen mogelijk om Smog tokens te kopen via Jupiter, maar ook rechtstreeks via de officiële website van het project.

Het project en de grote airdrop zijn al door veel investeerders ontdekt, wat heeft geleid tot een aanzienlijke stijging van de koers. Veel analisten verwachten echter dat dit nog maar het begin is. Neem snel een kijkje op de website en ontdek waarom Smog wellicht de volgende Shiba Inu kan zijn.

Koop hier $SMOG

Sponge V2 (SPONGEV2) – Meme Coin Bouwt Voort op Eerder Succes

Sponge V2 is eveneens een meme coin die viraal kan gaan in de komende crypto bull run. Deze token is een tweede versie van de eerder succesvolle SPONGE token, die in 2023 vroege investeerders x100 rendementen opleverde. Toch was het na de initiële hype lastig om de koers vast te houden, omdat de token niet over utility beschikt. Dat is met de tweede versie opgelost.

De Sponge V2 token beschikt over een aantal upgrades vergeleken met de eerste versie. De token is namelijk te gebruiken in een veelbelovende Play-to-Earn race game in het Sponge ecosysteem. Daarnaast kan de token gestaked worden in een verbeterde staking pool met een zeer hoge APY.

Op 6 februari werd de Sponge V1 token officieel van de exchanges gehaald en is Sponge V2 gelanceerd op het Polygon netwerk. Nu kunnen investeerders dus alleen nog investeren in Sponge V2 tokens. Dit kunnen ze doen via een Stake-to-Bridge mechanisme via de Sponge website. Daar kun je Sponge V1 tokens staken en V2 tokens als beloningen voor ontvangen.

Gelet op de enorme hype die de eerste versie van Sponge teweegbracht, kunnen we $SPONGEV2 ook gerust opschrijven als antwoord op de vraag welke altcoins gaan stijgen.

Neem snel een kijkje op de website van Sponge en ontdek alle mogelijkheden van deze meme coin. Wees de hype voor en investeer in Sponge voordat het te laat is.

Koop hier $SPONGEV2

eTukTuk ($TUK) – Duurzame Crypto Introduceert Een Veelbelovend Nieuw Concept

De klimaatcrisis staat tegenwoordig hoog op de agenda, en eTukTuk ($TUK) streeft ernaar hierop in te spelen. Het nieuwe crypto project heeft als doel dit probleem aan te pakken, en doet dit zelfs in combinatie met ontwikkelingshulp.

Het concept is gebaseerd rondom een nieuwe elektrische tuktuk. Dit voertuig zou de traditionele tuktuk in ontwikkelingslanden kunnen vervangen, waar deze vaak wordt aangedreven door vervuilende tweetaktmotoren. Het gebruik van een elektrische variant zou de uitstoot aanzienlijk verminderen.

Het eTukTuk team zal de landen waar het voertuig wordt verkocht ook op andere manieren ondersteunen. Dit omvat het organiseren en financieren van de oplaadinfrastructuur voor de eTukTuks, waarbij de $TUK token een centrale rol zal spelen als betaalmiddel binnen dit systeem.

Door te investeren in deze duurzame crypto kan een passief inkomen worden gegenereerd wanneer de token wordt gebruikt. Bovendien is er een dynamisch staking mechanisme voor de token. Voor een solide langetermijninvestering verwijzen we investeerders dan ook graag naar dit duurzame project.

Koop hier $TUK


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.