Blockchain Nieuws

Blockchain Nieuws

Enquête: ‘Dip’, ‘Buy’ & ‘Fed’ top trending topics op sociale media

Uit een enquête blijkt dat in de afgelopen 7 dagen een aantal nieuwe trending topics naar voren zijn gekomen op sociale media. Zo zijn de termen ‘Dip’, ‘Buy’ en ‘Fed’ naar de top 10 geschoven. Het woord ‘sell’ zou bovendien niet eens meer in de top 10 uitkomen.


Plaats 1, 3 en 6 binnen top 10

Dit blijkt uit nieuwe data afkomstig van Santiment, een aggregator van cryptomarktgegevens. Volgens deze data hebben de gebruikers van diverse sociale media, waaronder Meta, Telegram en Twitter, een aantal nieuwe trending topics gecreëerd. De term ‘Dip’ staat zelfs op de eerste plek en de term ‘Buy’ staat op plaats 3. De term ‘Fed’ staat momenteel op plaats 6.

Deze data kan een indicatie afgeven over de algemene sentiment van cryptocurrencies wereldwijd. Door de enorme volumes die sociale media genereren, zou dit kunnen suggereren dat crypto wereldwijd steeds beter geaccepteerd wordt.


Wil jij Crypto verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier. en ga naar KuCoin.


Crypto-sentiment lijkt optimistisch

Alhoewel sommige handelaren wellicht enige angst hebben dat Bitcoin (BTC) verder doorzakt richting de $30.000 (circa €26.500), blijft het koopsentiment op sociale media groeien. Het is opmerkelijk dat de term ‘Sell’ op 4 januari van dit jaar een piek genereerde.

Toch lijkt het crypto-sentiment ondanks de recente prijsdalingen nog optimistisch. De term ‘Bear’ is sinds gisteravond van nummer 10 doorgeschoven naar nummer 8 binnen de top 10. Alhoewel de signalen hoopvol lijken, is het nog even afwachten wat de BTC-prijs uiteindelijk gaat doen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten